Skocz do zawartości

Skarga na Panterka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

odzina zdarzenia:+-12.01.2023 21:14

Nick oskarżającego: michaltaboret

Nick oskarżonego: @Panterka

Powód napisania skargi: gosc bez końca mnie taranuje i vdmuje, tak samo jak na ostatniej skardze, nikt nic nie zrobil z nim.Kolejny dowód na taran.Pózniej płacze i wszystko robi żeby pokazac ze to ja jestem winny, a to nie jest do konca prawda, to on ze wszystkim zaczyna

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

nie mam jak gracza powiadomic bo mam mute

image.thumb.png.4922daf466520466a8624a1551e2c13c.png

Edytowane przez michaltaboret
  • Haha 1
Napisano

XD? to ty caly czas za mna jezdzisz i mnie prowokujesz ja  od ostaniej naszej sytuacji  nie zrobilem nic ci a ty sie upierasz na mnie. polecam ci wziac leki i isc spac bo ci sie odkleilo troche za bardzo z tego co widze... buziaki 😘 nie mam nic wiecej do powiedzenia ci.

• Sad 1
  • Jestem za 1
Napisano

masz na dc przeciez jestesmy na bandzie razem badz bylismy jesli nie wyleciales 

• Sad 1
Napisano

Gdzie ja cie w ostatniej sytuacji sprowokowałem?

Napisano

Jechałem sobie prosto drogą a ty gong

• Haha 1
Napisano (edytowane)

to ty jezdzisz caly czas gdzie ci pisalem zebys  mnie nie wkurwial. druga sprawa  daj filmik jak wjechales w @xBeuVicYx pod tunerem specjalnie, trzecia sprawa dwa razy @Stasiowee cie informowal abys odjechal ode mnie. dziekuje dobranoc

Edytowane przez Panterka
.
Napisano
1 minutę temu, Panterka napisał:

to ty jezdzisz caly czas gdzie ci pisalem zebys  mnie nie wkurwial. druga sprawa  daj filmik jak wjechales w @xBeuVicYx pod tunerem specjalnie, trzecia sprawa dwa razy @Stasiowee cie informowal abys odjechal ode mnie. dziekuje dobranoc

Rob osobna skarge na to, mam to gdzies, chce zebys tez otrzymal dawke sprawiedliwosci

Napisano
1 minutę temu, Panterka napisał:

Swiat jest maly, nie pomyslales moze ze po prostu jechalem podobnymi drogami co ty? Nie jezdzilem za toba, mam na nagraniu, a jak mialem odjechac skoro stales na moto mi

Napisano

Nie rozmawiam z toba wiecej, czekam na decyzje Administratorow

Napisano

juz nie rob z siebie takiego XD  nie jezdzilbys za mna nie byloby zadnej sytuacji.  
i tak specjalnie jezdziles za mna  i nie udawaj takiego juz ze tak nie bylo.  wiem ze cie boli to ze pisalem skarge na ciebie  i dostales mute ale przegiales granice i to tyle od tamtej pory nic ci nie robilem a wiesz dokladnie ze mi dwa razy nie trzeba mowic jak nie  sluchasz zebys odjechal to trzeba ci ten motor zabrac i tyle.

• Sad 1
Napisano

Informuję Was, jeżeli dalej będziecie prowadzili tą swoją "śmieszną wojnę" zostaniecie bardziej dotkliwie ukarani w postaci bana.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...