michaltaboret Napisano 12 Stycznia 2023 Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) odzina zdarzenia:+-12.01.2023 21:14 Nick oskarżającego: michaltaboret Nick oskarżonego: @Panterka Powód napisania skargi: gosc bez końca mnie taranuje i vdmuje, tak samo jak na ostatniej skardze, nikt nic nie zrobil z nim.Kolejny dowód na taran.Pózniej płacze i wszystko robi żeby pokazac ze to ja jestem winny, a to nie jest do konca prawda, to on ze wszystkim zaczyna Dowody w postaci logów lub screenshotów: nie mam jak gracza powiadomic bo mam mute 581002882_RGultilayr2023-01-1221-26-05_Trim(2).mp4 Edytowane 12 Stycznia 2023 przez michaltaboret 1
Panterka Napisano 12 Stycznia 2023 Napisano 12 Stycznia 2023 XD? to ty caly czas za mna jezdzisz i mnie prowokujesz ja od ostaniej naszej sytuacji nie zrobilem nic ci a ty sie upierasz na mnie. polecam ci wziac leki i isc spac bo ci sie odkleilo troche za bardzo z tego co widze... buziaki 😘 nie mam nic wiecej do powiedzenia ci. 1 1
Panterka Napisano 12 Stycznia 2023 Napisano 12 Stycznia 2023 masz na dc przeciez jestesmy na bandzie razem badz bylismy jesli nie wyleciales 1
michaltaboret Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Napisano 12 Stycznia 2023 Gdzie ja cie w ostatniej sytuacji sprowokowałem?
michaltaboret Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Napisano 12 Stycznia 2023 Jechałem sobie prosto drogą a ty gong 1
Panterka Napisano 12 Stycznia 2023 Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) to ty jezdzisz caly czas gdzie ci pisalem zebys mnie nie wkurwial. druga sprawa daj filmik jak wjechales w @xBeuVicYx pod tunerem specjalnie, trzecia sprawa dwa razy @Stasiowee cie informowal abys odjechal ode mnie. dziekuje dobranoc Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Panterka .
michaltaboret Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Napisano 12 Stycznia 2023 1 minutę temu, Panterka napisał: to ty jezdzisz caly czas gdzie ci pisalem zebys mnie nie wkurwial. druga sprawa daj filmik jak wjechales w @xBeuVicYx pod tunerem specjalnie, trzecia sprawa dwa razy @Stasiowee cie informowal abys odjechal ode mnie. dziekuje dobranoc Rob osobna skarge na to, mam to gdzies, chce zebys tez otrzymal dawke sprawiedliwosci
michaltaboret Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Napisano 12 Stycznia 2023 1 minutę temu, Panterka napisał: to ty jezdzisz caly czas gdzie ci pisalem zebys mnie nie wkurwial. druga sprawa daj filmik jak wjechales w @xBeuVicYx pod tunerem specjalnie, trzecia sprawa dwa razy @Stasiowee cie informowal abys odjechal ode mnie. dziekuje dobranoc Swiat jest maly, nie pomyslales moze ze po prostu jechalem podobnymi drogami co ty? Nie jezdzilem za toba, mam na nagraniu, a jak mialem odjechac skoro stales na moto mi
michaltaboret Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Napisano 12 Stycznia 2023 Nie rozmawiam z toba wiecej, czekam na decyzje Administratorow
Panterka Napisano 12 Stycznia 2023 Napisano 12 Stycznia 2023 juz nie rob z siebie takiego XD nie jezdzilbys za mna nie byloby zadnej sytuacji. i tak specjalnie jezdziles za mna i nie udawaj takiego juz ze tak nie bylo. wiem ze cie boli to ze pisalem skarge na ciebie i dostales mute ale przegiales granice i to tyle od tamtej pory nic ci nie robilem a wiesz dokladnie ze mi dwa razy nie trzeba mowic jak nie sluchasz zebys odjechal to trzeba ci ten motor zabrac i tyle. 1
Norcio_PL Napisano 13 Stycznia 2023 Napisano 13 Stycznia 2023 Informuję Was, jeżeli dalej będziecie prowadzili tą swoją "śmieszną wojnę" zostaniecie bardziej dotkliwie ukarani w postaci bana. 1
Rekomendowane odpowiedzi