Skocz do zawartości

Skarga na Panterka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
Data i godzina zdarzenia: 09.01-10.01

Nick oskarżającego: michaltaboret

Nick oskarżonego: Panterka

Powód napisania skargi: VDM, nękanie 

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Mógłbym zarzucić mu o wiele więcej ale wydaje mi się, że i to starczy.A poza tym szkoda mi trochę chłopa ,bo widać że ma problemy ze sobą.

Edytowane przez michaltaboret
  • Haha 1
Napisano

Tak? a kto zaczal te wojne? tu masz  kto to zaczal mowilem ci ze bedziesz plakal do administracji za to co mi robisz

image.png

Napisano

i jakie nekanie XD jak to ty  caly czas za mna jezdziles np wczoraj gdzie przegiales granice i bylem sklonny sakarge napisac na takiego .... jak ty. 

Napisano

Chciałbym rowniez wywolac do tablicy @xBeuVicYx wiec niech sie wypowie a gdyby to byl jakis problem ze nie moze to prosze go nie karac. wezme to na siebie :P

Napisano

Skarga mnie nie dotyczy ale jestem naocznym świadkiem jak zostałem wywołany do tablicy od @Panterka i byłem obrażany w screenie wyżej kierowca revoltera, jak i mogę poświadczyć że vdm nie było a staranowanie za owe słowa i za uprzykrzanie życia w postaci blokowania przejazdu i wyjazdu różowy pojazd kierowca @Panterka

Screen w postaci dowodu z owego zamazanego czatu jak i dodatkowych pokazujaca rzetelność użytkownika @michaltaboret

Poinformowałem o prośbę o zgodę na temat wypowiedzenia się do użytkownika @Norcio_PL

image-1.png

image-2.png

image-3.png

image-4.png

Napisano

Owy gracz mnie nawet nie poinformowal o skardze.  To tyle ode mnie

• Thanks 1
Napisano
Teraz, michaltaboret napisał:

prosze bardzo, wiem ze z toksycznoscia zawinilem, ale jego zachowanie musi zostac ukarane 

Napisano
W dniu 10.01.2023 o 21:31, Norcio_PL napisał:

@michaltaboret wstaw nagranie z widocznym chatem.

Dopiero wczoraj wrzuciłem bo byłem zajęty i nie miałem na to czasu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...