Lobix Napisano 7 Stycznia 2023 Napisano 7 Stycznia 2023 Data i godzina zdarzenia: 07.01.2023 Godz: 18:20 Nick oskarżającego: @Lobix Nick oskarżonego: @OskarekBetter @MrDress2 Powód napisania skargi: Gracze Celowo mnie taranowali Najpierw MrDress wypchnął mnie ze stanowiska następnie cofnąłem uderzając go w maske potem @HuanPablitonaprawił mi autu gdy wyjedżałem @OskarekBettercelowo mi wyjechał zagroził mi skargą a resztę widaćdokładnie na filmiku 😕 (Nie bierzcie pod uwage kondiksa na końcu) Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://medal.tv/games/gta-v/clips/PCszme3Slv_ou/d1337YuLwBoI?invite=cr-MSxuMTEsMTU4NTM4NjczLA
MrDress2 Napisano 7 Stycznia 2023 Napisano 7 Stycznia 2023 zabierzcie mi prawko a jemu po banie dajcie muta nie chce mi sie klucic ale kolega zaczyna wyzywac po tym jak chcialem udowodnic mu jego brak racji ze wypchalem go stojac 5 metrow od jego zderzak przez desynchro. Pozdrawiam
MrDress2 Napisano 7 Stycznia 2023 Napisano 7 Stycznia 2023 to jest nie pierwsza sytuacja gdzie lobix zaczyna kogos wyzywac/prowokowac a potem pisze skarge @HuanPablito moze potwierdzic iż wypchalem go przez desynk ale jesli mam dostac jakas kare nie ma problemu biore na klate ale jesli ja ją dostane to prosze ukrać kolege piszacego skarge za wyzwyska w moja strone
Junior Administrator Stasiowee Napisano 7 Stycznia 2023 Junior Administrator Napisano 7 Stycznia 2023 @Lobix zostanie ukarany za Toksyczność. @MrDress2 zostanie ukarany za Taranowanie.@OskarekBetter zostanie ukarany za Taranowanie.
Rekomendowane odpowiedzi