goryl17 Napisano 1 Maja 2019 Napisano 1 Maja 2019 Data i godzina zdarzenia: 01:00, 2 maja 2019r Nick oskarżającego: goryl17 Nick oskarżonego: Olvad.exe Powód napisania skargi: Taran Dowody w postaci logów lub screenshotów: Po serii taranowaniu wykonanym na mnie przez różnych graczy, czy to nawet zabijaniu mnie gdy jadę pojazdem publicznym postanowiłem, że będę nagrywał całą swoją rozgrywkę. Jak widać, mój plan przydał się już po 25 sekundach...Jak dla mnie to nie może być nie zamierzony ruch gracza, ponieważ dobrze było widać jak skręcił w moim kierunku i raczej w poślizg nie wpadł. Mam dość tego, że nieważne kto czym jezdzi i tak po prostu taranuje, nie wiem czy to z pasji czy z powołania ale mi się już tego nie chce oglądać, więc po prostu będę na to tak reagował. 1
Olvad.exe Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 A więc tak. W nocy czekałem na stanowisko tunera, lecz nie chciało mi się bez czynnie siedzieć na urzędzie więc postanowiłem pojechać do chłopaków na mechaniku Rockford pogadać. Efektem tego, że jeden w tym czasie powiedział, że zwolniło się miejsce na tunerze, nie patrząc na co kolwiek jechałem przed siebie. Na filmiku dokładnie widać, że w momencie staranowania, żadna siła nie odziaływała na mój pojazd, dosłownie nawet mnie nie ruszyło uderzenie ciebie co mogę wytłumaczyć tym, że najzwyczajniej w świecie mi się nie załadowałeś. Skręcenie na "twój" pas było zamierzone ale pod względem chęci wjechania pod "wrażeniem" co licho mi się udalo ale cóż. Jedyny pojazd jaki wtedy widziałem to pewnie ten za tobą. Uznałem wtedy że moge "bezpiecznie skręcić". Ja więcej do gadania nie mam, nie zrobiłem tego tarana celowo, bo jak wcześniej wspomniałem musiałeś mi się nawet nie załadować.
goryl17 Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 Nigdzie nie napisałem tego, że prawdopodobne jest to, że Ci się nie załadowałem. Napisałem "nie może być to nie zamierzony ruch gracza" czyli był on zamierzony. I tak nie ma tu dużo do rzeczy, bo jechałeś z dużą prędkością po mieście co nie zwalnia Cię z winy wliczając też nieudany manewr driftu czy co to tam było
Olvad.exe Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Godzinę temu, goryl17 napisał: Nigdzie nie napisałem tego, że prawdopodobne jest to, że Ci się nie załadowałem. Napisałem "nie może być to nie zamierzony ruch gracza" czyli był on zamierzony. I tak nie ma tu dużo do rzeczy, bo jechałeś z dużą prędkością po mieście co nie zwalnia Cię z winy wliczając też nieudany manewr driftu czy co to tam było Szczerze, napisałeś to tak chaotycznie, że z jednego zdania nie dało się nic wywnioskować. Chyba logiczne, że jak mi się nie załadowałeś to cie nie widziałem i nie zrobiłem tego celowo, chociażby popatrz na moment uderzenia, moje auto nawet tego nie odczuło, co jest samo w sobie dziwne, bo chociażby powinienem zwolnić przez uderzenie a to się nawet nie wydarzyło. A ta "jazda z duza prędkością po mieście", chłopie tutaj to jesteś do wyśmiania, każdy dosłownie każdy jeździ swoim autem v-maxem, nie znam osoby, która sobie jeździ bo jeździ 90 na godzine po mieście. To, że ty jechałeś śmiesznym emprerorem, który nawet nie rozwinie takich prędkości to szczerze, to co napisaleś było bez sensem totalnym.
goryl17 Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 To, że każdy jezdzi v-maxem podczas zderzenia nie znaczy, że jesteś zwolniony z kary jak coś się stanie... nawet jeśli się nie załadowałem, to nie powinieneś jezdzić taką prędkością więc nadal jesteś winny.
Olvad.exe Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 2 minuty temu, goryl17 napisał: To, że każdy jezdzi v-maxem podczas zderzenia nie znaczy, że jesteś zwolniony z kary jak coś się stanie... nawet jeśli się nie załadowałem, to nie powinieneś jezdzić taką prędkością więc nadal jesteś winny. X D D D D D D Typie, grasz ty na Five lifie, bo nie wydaje mi się XD Każdy tu jeździ v maxem swojego pojazdu, dosłownie każdy. Wyjątkami są osoby mające vmaxy powyżej 200, które czasami logicznie, że muszą zwalniać, ale dosłownie wszędzie jeżdzą v-maxami. Za przeproszeniem ale jesteś dziwny typie, próbujesz w całym zajściu doszukać się mojej winy, bez sensownie.
goryl17 Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 Ale co mnie to obchodzi, że każdy jedzie na v-maxie? Dostałem taran to dostałem, nie wiem.. tak trudno skumać, że za szybko jechałeś i to po prostu wina z twojej strony "typie"?
Olvad.exe Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 X D D D D D Dobra ja już tego nie komentuje, bo widzę że tu inny poziom jest.
goryl17 Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 http://prntscr.com/njlcp0 Tutaj rozmowa moderatora z innym graczem, na taki sam temat jak tutaj. Moderator powiedział, że jeśli podczas jazdy z wysoką prędkością powinieneś zwolnić zważając na to, gdzie jezdzisz. A przy urzędzie raczej trochę osób można spotkać, więc...
Olvad.exe Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 1 godzinę temu, goryl17 napisał: http://prntscr.com/njlcp0 Tutaj rozmowa moderatora z innym graczem, na taki sam temat jak tutaj. Moderator powiedział, że jeśli podczas jazdy z wysoką prędkością powinieneś zwolnić zważając na to, gdzie jezdzisz. A przy urzędzie raczej trochę osób można spotkać, więc... To ogarnij to, że przy urzędzie bez ciebie były ok. 2 osoby. Nie było potrzeby zwolnienia. Dalej szukasz bez sensownego dowodu na mnie.
goryl17 Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 Dowód jest na filmie, bo skarga jest o taran... Tylko, że są to miejsca gdzie podczas rozgrywki może być dużo osób, np. właśnie urząd, prace, mechanik, tuner i inne "główne" miejsca gdzie nie patrząc powinieneś ograniczyć prędkość, bo dobrze powinno się wiedzieć, że ktoś może skądś wyjechać/wyjść
VeltY. Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Cóż, po przeanalizowaniu całości stwierdzam, że Olvad faktycznie w ciebie uderzył, nie było to desynchro, lecz jak widać na filmie nie odbiło go, ani nic. Po prostu pojechał dalej. Jedynym tego powodem jest to, że mu się nie wczytałeś goryl. Takie sytuacje się zdarzają i jak mam być szczery mi nawet przy małych prędkościach czasem się nie wczytuje (po prostu internet lub komp). Apelacje odrzucam, lecz proponuje, aby Olvad zwrócił koszty naprawy pojazdu. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi