rts171 Napisano 27 Grudnia 2022 Napisano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: RafiXOfficial Nick osoby nakładającej kare: Velty Powód nałożenia kary: speedhack Krótki opis sytuacji: speedhack na nurku Dowody: Coś od siebie: Dostałem bana jakieś 3 lata temu za wspomagacza gier, od tamtej pory zmądrzałem i już nie chce wygłupiać się jak dzieciak kiedyś. Proszę o odbanowanie mnie, może być nawet zerowanie konta, byle żebym tylko znów mógł zagrać na tym serwerze. Edytowane 30 Grudnia 2022 przez rts171 1
Administrator NyKo Napisano 13 Stycznia 2023 Administrator Napisano 13 Stycznia 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne 15k na pizzaboy przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
rts171 Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Napisano 14 Stycznia 2023 Akceptuję warunki, dobre i to niz nic
Administrator NyKo Napisano 14 Stycznia 2023 Administrator Napisano 14 Stycznia 2023 Ban został zdjęty, możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi