Ledzixia Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 (edited) Witam, mam taki problem, że avatar na forum zmieniałam już bodajże z 3-4razy i wszystko na forum działa, lecz jak wchodze na serwer to już go nie wczytuje i jest standardowy. Bylibyśmy w stanie coś z tym poradzić czy nie za bardzo? Dziękuje za szybką pomoc Edited December 25, 2022 by Ledzixia
Ditru Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Czy problem nadal występuje? Czasami zmiana awatara potrafi zająć kilka godzin zanim zsynchronizuje się forum z grą. Jeżeli niestety tak się nie stało, najpewniej będzie potrzebna interwencja administracji.
Ledzixia Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 6 godzin temu, Ditru napisał: Czy problem nadal występuje? Czasami zmiana awatara potrafi zająć kilka godzin zanim zsynchronizuje się forum z grą. Jeżeli niestety tak się nie stało, najpewniej będzie potrzebna interwencja administracji. Wszystko bez zmian. Próbowałam z różnych przeglądarek ale bez skutku. Poczekam w takim razie na jakąś reakcję/decyzję administracji. PS. Koleżanka ma tak samo oczywiście rejestrowała się w ten sam dzień co ja, czyżby mógłbym być jakiś problem w tamtym okresie? Osoby teraz zaczynające nie mają tego problemu.
Ice_ Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Masz zsynchronizowane konto z gry z kontem na forum? Jeśli tak, a nadal nie widać avka, to musisz czekać na reakcję administracji (najszybciej zrobić to na serwerowym DC na kanale "Pomoc").
Contributor Arrow Posted April 4, 2023 Contributor Posted April 4, 2023 Problem został rozwiązany. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts