Skocz do zawartości

Skarga na gracza Pejek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 22.12.2022  15.37

Nick oskarżającego: Fawn

Nick oskarżonego:   @Pejek

Powód napisania skargi: 

Gracz Pejek napisał wiadomość widoczną na screen-nie. Wydaje mi się że mam doczynienia z osobą niedojrząłą lub małoletnią nie mi oceniać, niemniej jednak nie jest świadoma wypowiadanych(wiadomości na czacie) przez siebie słów budujących te obrażajacą wiadomość skierowaną w moją strone. 
W normalnej sytuacji podjąłbym czynności majace na celu zchwytanie gracza i wymierza kary frakcyjnej, niemiej groźby kierowane ze strony Pejka powinny zostać osądzone przez wyższą instancje w postaci ADMINISTRACJI.

Z góry dziękuje za zwrócenie uwagi na moją skargę, bez znaczenia na werdykt dziękuje <3.

Pozdrawiam

Dowody w postaci logów lub screenshotów:image.thumb.jpeg.332e2af3235ca9401859952a2f62671f.jpeg

• Jestem za 6
Napisano (edytowane)

@Fawn- Wypowiem sie tak od siebie (Fikcja literacka) - tekst piosenki (Skierowanej w wyzwiska LSPD) - na celu jedynie co to moze zaprezentowac to dostanie muta, patrzac na to z strony prawa  - administracji skarga jest bez sensowana *Mute* co najwyzej , nie mi oceniac 
**Zarzad LSPD**  powinien troche lepiej szkolic niz podjedzac zakuwac i wsadzac do wiezienia, co tu duzo gadac wczoraj sytuacja wjedza mi policjant na czolowke ma **wywalone jajca* i zaczyna mnie gonic ? sens mimo ze to on jechal pod prad to administracja mu uwierzyla moge dodac nagranie z sytuacji, jezeli ma cie to na celu urazic to naprawde, smieszna sytuacja lecz czekamy na wypowiedzenie sie administracji serwera. Pozdrawiam cieplutko przed Komputerkiem -- Pejek
dodam od siebie - jezeli maja byc banowane fikcje literackie * niewiem moglbym napisac ze chu* ci na imi* daje przyklad i co tez to wstawisz ?
Napisalem tylko i wylacznie jak widac ze jak bym cie znal ( znam cie ?) = nie , takze troche smieszne zachowanie podchodzi pod płacz 11 latka, 

Edytowane przez Pejek
  • Haha 1
  • Jestem przeciw 4
Napisano

Również posiadam nagranie na którym widać że to jednak ty jechałeś pod prąd.

Jeśli będzie taka potrzeba bez problemu mogę wstawić. 

Co do sytuacji jak ty to przedstawiłes ,,podjeżdżać zakuwać i wsadzać do więzienia", do tego zdarzenia odniose się w sposób następujący, byl wystawiony na ciebie list gończy, gdy przejeżdżałem obok sprowki1 zobaczyłem ciebie, podjechałem dałem binda ty wysiadles, potraktowałem to jako dobrowolne poddanie. 

Pozdrawiam gorąco, jeśli są do mnie jeszcze jakieś pytania śmiało odpowiem.

@Pejek

• Administrator
Napisano

@Pejek zostanie ukarany za toksyczność.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...