Skocz do zawartości

szyhak3333 ukarany przez Norcio_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: szyhak3333

Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL

Powód nałożenia kary: Oszustwa Finansowe

Krótki opis sytuacji: Wykonywanie FLRace na kontach znajomych i przyjmowanie procentu z ich wykonywania.

Dowody: SS (Coś się zepsuło i nie ma wszystkich informacji)

Coś od siebie: Z znajomymi zgadaliśmy się że będę wykonywał im wyścigi za pewien procent (Zwykle od 40% do 60% za wykonanie). Każdy z nich zgadał się na ten sposób zarobku, a tym bardziej że wyścigi nie sprawiały mi trudności, to robiłem je dosyć szybko. Ogólnie nie widziałem nic w tym złego, gdyż oni mimo że rzadko grali na serwerze to zarabiali na nowe auta, a ja za wykonanie wyścigów zabierałem tylko część zarobku. Aczkolwiek po rozmowie z administratorem Nyko, doszedłem do wniosku że kilka takich osób jak ja, mogłoby zaburzyć gospodarkę serwera. 

Podsumowując: Uważam że ban jest służny, lecz chciałbym wrócić na serwer przy którym poznałem wielu zaebistych ludzi i spędzać jeszcze więcej czasu z nimi na tym serwerze.

Lov u all ❤️

image.thumb.png.0a9851893b75d0a4395e2266f265a8ea.pngimage.png

• Like 13
  • Haha 5
  • Jestem za 12
  • 4 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

-wipe konta
-status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
-blokada handlu na dwa miesiące
-prace społeczne 80k na konwojencie przez dwa miesiące

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Like 1
Napisano

Odrzucam. Jednak zbyt dużo czasu poświęciłem na serwer, aby zaczynać od początku. Miłego wieczoru

• Administrator
Napisano

W takim razie zamykam i przenoszę do archiwum.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...