szyhak3333 Napisano 20 Grudnia 2022 Napisano 20 Grudnia 2022 Nick: szyhak3333 Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Oszustwa Finansowe Krótki opis sytuacji: Wykonywanie FLRace na kontach znajomych i przyjmowanie procentu z ich wykonywania. Dowody: SS (Coś się zepsuło i nie ma wszystkich informacji)Coś od siebie: Z znajomymi zgadaliśmy się że będę wykonywał im wyścigi za pewien procent (Zwykle od 40% do 60% za wykonanie). Każdy z nich zgadał się na ten sposób zarobku, a tym bardziej że wyścigi nie sprawiały mi trudności, to robiłem je dosyć szybko. Ogólnie nie widziałem nic w tym złego, gdyż oni mimo że rzadko grali na serwerze to zarabiali na nowe auta, a ja za wykonanie wyścigów zabierałem tylko część zarobku. Aczkolwiek po rozmowie z administratorem Nyko, doszedłem do wniosku że kilka takich osób jak ja, mogłoby zaburzyć gospodarkę serwera. Podsumowując: Uważam że ban jest służny, lecz chciałbym wrócić na serwer przy którym poznałem wielu zaebistych ludzi i spędzać jeszcze więcej czasu z nimi na tym serwerze. Lov u all ❤️ 13 5 12
Administrator NyKo Napisano 14 Stycznia 2023 Administrator Napisano 14 Stycznia 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -wipe konta -status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na dwa miesiące -prace społeczne 80k na konwojencie przez dwa miesiące System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
szyhak3333 Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Napisano 14 Stycznia 2023 Odrzucam. Jednak zbyt dużo czasu poświęciłem na serwer, aby zaczynać od początku. Miłego wieczoru
Administrator NyKo Napisano 14 Stycznia 2023 Administrator Napisano 14 Stycznia 2023 W takim razie zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi