Addy Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Cześć, po zainstalowaniu GTA V, zrobiłem pierwszą misję na singlu, odblokowałem sobie tryb multiplayer. Zainstalowałem GTA Network, przy odpalaniu go - włącza mi się zwykły client GTA. Po tym "intro" włączania gry, całe GTA mi nie odpowiada i wyświetla się okienko, że ScriptHook nie obsługuje mojej wersji GTA i czy chcę zaktualizować - nic nie wyskakuje, gdy potwierdzam. Sprawdziłem na oficjalnych forach GTA:N - kazali wrzucić jakąś "łatkę" - co jest po prostu starszą wersją aplikacji. Wrzuciłem ją - przy odpaleniu GTA:N, włączyło się patchowanie i tyle z gry. Ktoś, coś wie?
Addy Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 https://forum.gtanet.work/index.php?threads/reverting-to-the-prior-gta-v-update-to-play-gtan-workaround.491/ (Mam wersję non-steamową - Warehouse - i taką pobrałem)
miniu Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Jak odpalasz GTAN i logujesz się to masz pobieranie i wtedy odłączasz neta i czekasz aż będziesz mógł włączyć tryb offline, masz coś takiego? Edit: Nie ważne, scripthook jest już aktualny, więc możesz aktualizować gta i gtan i powinno działać 1
Addy Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Z tym, że ja aktualizowałem GTA:N - teoretycznie chyba powinno działać?
miniu Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Gta V masz pobrane wszystkie aktualizacje tak? Wyskakują jakieś błędy? 1
Addy Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Nie - nic nie wyskakuje. Zero modów. GTA było pobierane przez oficjalnego "patchera" przez dzisiejszą noc.
miniu Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 GTA N odpalane jako Administrator? GTA N chce coś pobrać? 1
Addy Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Tak - było odpalane jako admin i pobierało "update" z 1.0.0.0 na 1.0.0.1 @ Właśnie pojawiła mi się aktualizacja 0.0.0.2 - zobaczymy, co się stanie @2 Coś działa - nie wiem, o co chodziło GTA:N, ale nagle dostałem info o aktualizacji 1.0.0.2 i poszło /cls - dzięki za odpowiedzi
Recommended Posts