Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Nie mogę odpalić GTA:N

Addy
 Share

Recommended Posts

Cześć,

po zainstalowaniu GTA V, zrobiłem pierwszą misję na singlu, odblokowałem sobie tryb multiplayer.

Zainstalowałem GTA Network, przy odpalaniu go - włącza mi się zwykły client GTA. Po tym "intro" włączania gry, całe GTA mi nie odpowiada i wyświetla się okienko, że ScriptHook nie obsługuje mojej wersji GTA i czy chcę zaktualizować - nic nie wyskakuje, gdy potwierdzam.

Sprawdziłem na oficjalnych forach GTA:N - kazali wrzucić jakąś "łatkę" - co jest po prostu starszą wersją aplikacji. Wrzuciłem ją - przy odpaleniu GTA:N, włączyło się patchowanie i tyle z gry.

Ktoś, coś wie?

Jak odpalasz GTAN i logujesz się to masz pobieranie i wtedy odłączasz neta i czekasz aż będziesz mógł włączyć tryb offline, masz coś takiego?

Edit: Nie ważne, scripthook jest już aktualny, więc możesz aktualizować gta i gtan i powinno działać

• Like 1

Tak - było odpalane jako admin i pobierało "update" z 1.0.0.0 na 1.0.0.1

@

Właśnie pojawiła mi się aktualizacja 0.0.0.2 - zobaczymy, co się stanie

@2

Coś działa - nie wiem, o co chodziło GTA:N, ale nagle dostałem info o aktualizacji 1.0.0.2 i poszło

/cls - dzięki za odpowiedzi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...