Addy Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Cześć, po zainstalowaniu GTA V, zrobiłem pierwszą misję na singlu, odblokowałem sobie tryb multiplayer. Zainstalowałem GTA Network, przy odpalaniu go - włącza mi się zwykły client GTA. Po tym "intro" włączania gry, całe GTA mi nie odpowiada i wyświetla się okienko, że ScriptHook nie obsługuje mojej wersji GTA i czy chcę zaktualizować - nic nie wyskakuje, gdy potwierdzam. Sprawdziłem na oficjalnych forach GTA:N - kazali wrzucić jakąś "łatkę" - co jest po prostu starszą wersją aplikacji. Wrzuciłem ją - przy odpaleniu GTA:N, włączyło się patchowanie i tyle z gry. Ktoś, coś wie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniu Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Jaką łatkę wrzucałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addy Posted April 9, 2017 Author Share Posted April 9, 2017 https://forum.gtanet.work/index.php?threads/reverting-to-the-prior-gta-v-update-to-play-gtan-workaround.491/ (Mam wersję non-steamową - Warehouse - i taką pobrałem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniu Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Jak odpalasz GTAN i logujesz się to masz pobieranie i wtedy odłączasz neta i czekasz aż będziesz mógł włączyć tryb offline, masz coś takiego? Edit: Nie ważne, scripthook jest już aktualny, więc możesz aktualizować gta i gtan i powinno działać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addy Posted April 9, 2017 Author Share Posted April 9, 2017 Z tym, że ja aktualizowałem GTA:N - teoretycznie chyba powinno działać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniu Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Gta V masz pobrane wszystkie aktualizacje tak? Wyskakują jakieś błędy? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addy Posted April 9, 2017 Author Share Posted April 9, 2017 Nie - nic nie wyskakuje. Zero modów. GTA było pobierane przez oficjalnego "patchera" przez dzisiejszą noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniu Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 GTA N odpalane jako Administrator? GTA N chce coś pobrać? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addy Posted April 9, 2017 Author Share Posted April 9, 2017 Tak - było odpalane jako admin i pobierało "update" z 1.0.0.0 na 1.0.0.1 @ Właśnie pojawiła mi się aktualizacja 0.0.0.2 - zobaczymy, co się stanie @2 Coś działa - nie wiem, o co chodziło GTA:N, ale nagle dostałem info o aktualizacji 1.0.0.2 i poszło /cls - dzięki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARTRIX Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts