Lobix Napisano 16 Grudnia 2022 Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 16.12.2022 21:55 Nick oskarżającego: Lobix Nick oskarżonego: @RafcioPan Powód napisania skargi: Gracz potrącił mnie gdy POPROSIŁEM o przeprosiny odmówił nazywając mnie "Debilem" Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://medal.tv/games/gta-v/clips/MmPwpgl0pwPDk/YcZXWZ97YL2i Edytowane 17 Grudnia 2022 przez Lobix Pomyłka 2 2
PROstyGracz Napisano 17 Grudnia 2022 Napisano 17 Grudnia 2022 @Lobixnieudolna próba naprawdę... Podam Ci kilka z nich Na tym nagraniu które dałeś: Cytat https://medal.tv/games/gta-v/clips/MmPwpgl0pwPDk/YcZXWZ97YL2i Nawet mnie niema... Kolejna sprawa mamy Insurgenta tylko, że całego różowego... Kolejna rzecz nikt nawet na VC się nie odezwał... Nie wiem co próbowałeś osiągnąć Ale na początek soboty już mnie rozbawiłeś więc dziękuję i życzę Tobie udanego weekendu. Pozdrawiam P.S. Sam zacząłeś zabawę, ale jak masz kręcić fake dowodami lepiej ją zakończ bo się tylko ośmieszasz
xBeuVicYx Napisano 17 Grudnia 2022 Napisano 17 Grudnia 2022 @PROstyGracz, nie wiedziałem że zmieniłeś nick na RafcioPan i organizacje na MTS a że jeszcze tak szybko lvl na 36 wbiłeś, trzy w jednym @Lobixnie manipuluj a po drugie zrób sobie weryfikacje podwójną bo ten pasek boli w oczy Screen z owego materiału
Lobix Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Napisano 17 Grudnia 2022 4 godziny temu, PROstyGracz napisał: @Lobixnieudolna próba naprawdę... Podam Ci kilka z nich Na tym nagraniu które dałeś: Nawet mnie niema... Kolejna sprawa mamy Insurgenta tylko, że całego różowego... Kolejna rzecz nikt nawet na VC się nie odezwał... Nie wiem co próbowałeś osiągnąć Ale na początek soboty już mnie rozbawiłeś więc dziękuję i życzę Tobie udanego weekendu. Pozdrawiam P.S. Sam zacząłeś zabawę, ale jak masz kręcić fake dowodami lepiej ją zakończ bo się tylko ośmieszasz Przepraszam jak najmocniej za moją karygodną pomyłkę
Lobix Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Napisano 17 Grudnia 2022 7 minut temu, xBeuVicYx napisał: @PROstyGracz, nie wiedziałem że zmieniłeś nick na RafcioPan i organizacje na MTS a że jeszcze tak szybko lvl na 36 wbiłeś, trzy w jednym @Lobixnie manipuluj a po drugie zrób sobie weryfikacje podwójną bo ten pasek boli w oczy Screen z owego materiału Przepraszam za pomyłkę nie dopatrzyłem a robiłem tą skargę na szybko za co jeszcze raz przepraszam
xBeuVicYx Napisano 17 Grudnia 2022 Napisano 17 Grudnia 2022 26 minut temu, Lobix napisał: Przepraszam za pomyłkę nie dopatrzyłem a robiłem tą skargę na szybko za co jeszcze raz przepraszam Co nie zmienia faktu że nikt nie użył wyzwiska nawet VC
Lobix Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Napisano 17 Grudnia 2022 1 godzinę temu, xBeuVicYx napisał: Co nie zmienia faktu że nikt nie użył wyzwiska nawet VC Prawda nie widac ze ktos uzyl na nagraniu lecz gdybym zapisał troche pozniej to byscie mogli ujzec 1
RafcioPan Napisano 17 Grudnia 2022 Napisano 17 Grudnia 2022 Chłopie prowokujesz i skargi piszesz. Wspomniałeś, że Cię wyzwałem a ani razu nie poszło wulgarne słowo w twoją stronę to ty wyzywałeś ciągle policjanta i wysyłałeś fake zgłoszenia ;d . Nie pozdrawiam 2 1
Norcio_PL Napisano 19 Grudnia 2022 Napisano 19 Grudnia 2022 @RafcioPan Zostanie ukarany za taranowanie.
Rekomendowane odpowiedzi