Skocz do zawartości

Skarga na RafcioPan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Lobixnieudolna próba naprawdę...  Podam Ci kilka z nich :)

Na tym nagraniu które dałeś:

Cytat

Nawet mnie niema... Kolejna sprawa mamy Insurgenta tylko, że całego różowego... Kolejna rzecz nikt nawet na VC się nie odezwał... 

Nie wiem co próbowałeś osiągnąć :D Ale na początek soboty już mnie rozbawiłeś więc dziękuję i życzę Tobie udanego weekendu. 

Pozdrawiam
P.S. Sam zacząłeś zabawę, ale jak masz kręcić fake dowodami lepiej ją zakończ bo się tylko ośmieszasz :(  

Napisano

@PROstyGracz, nie wiedziałem że zmieniłeś nick na RafcioPan i organizacje na MTS a że jeszcze tak szybko lvl na 36 wbiłeś, trzy w jednym 

@Lobixnie manipuluj a po drugie zrób sobie weryfikacje podwójną bo ten pasek boli w oczy 

Screen z owego materiału 

n.png

Napisano
4 godziny temu, PROstyGracz napisał:

@Lobixnieudolna próba naprawdę...  Podam Ci kilka z nich :)

Na tym nagraniu które dałeś:

Nawet mnie niema... Kolejna sprawa mamy Insurgenta tylko, że całego różowego... Kolejna rzecz nikt nawet na VC się nie odezwał... 

Nie wiem co próbowałeś osiągnąć :D Ale na początek soboty już mnie rozbawiłeś więc dziękuję i życzę Tobie udanego weekendu. 

Pozdrawiam
P.S. Sam zacząłeś zabawę, ale jak masz kręcić fake dowodami lepiej ją zakończ bo się tylko ośmieszasz :(  

Przepraszam jak najmocniej za moją karygodną pomyłkę

Napisano
7 minut temu, xBeuVicYx napisał:

@PROstyGracz, nie wiedziałem że zmieniłeś nick na RafcioPan i organizacje na MTS a że jeszcze tak szybko lvl na 36 wbiłeś, trzy w jednym 

@Lobixnie manipuluj a po drugie zrób sobie weryfikacje podwójną bo ten pasek boli w oczy 

Screen z owego materiału 

n.png

Przepraszam za pomyłkę nie dopatrzyłem a robiłem tą skargę na szybko za co jeszcze raz przepraszam

• Lobix zmienił tytuł na Skarga na RafcioPan
Napisano
26 minut temu, Lobix napisał:

Przepraszam za pomyłkę nie dopatrzyłem a robiłem tą skargę na szybko za co jeszcze raz przepraszam

Co nie zmienia faktu że nikt nie użył wyzwiska nawet VC 

Napisano
1 godzinę temu, xBeuVicYx napisał:

Co nie zmienia faktu że nikt nie użył wyzwiska nawet VC 

Prawda nie widac ze ktos uzyl na nagraniu lecz gdybym zapisał troche pozniej to byscie mogli ujzec

• Haha 1
Napisano

Chłopie prowokujesz i skargi piszesz. Wspomniałeś, że Cię wyzwałem a ani razu nie poszło wulgarne słowo w twoją stronę to ty wyzywałeś ciągle policjanta i wysyłałeś fake zgłoszenia ;d . Nie pozdrawiam 

• Like 2
  • Jestem za 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...