Lobix Napisano 11 Grudnia 2022 Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: Dnia 11.12.2022 o godzinie 18:41 Nick oskarżającego: Lobix Nick oskarżonego: Burer Powód napisania skargi: Piszę skargę z powodu niesłusznej długiej odsiadki wydanej przez członka LSPD o psełdonimie "Burer". został wydany na mnie wyrok wysokości 120minut odsiadki.Oskarzony napisał Cytuję "Wyjście podczas aresztu bądź ucieczka do interioru lub celowe samobójstwo - Areszt 120 min" napisałem do niego , gdyż oszukał mnie ,ponieważ powiedział za 2 razem gdy kolega mnie podwiózł pod auto ,że kara zostanie znacznie skrócona jeśli się poddam. Uwierzyłem mu lecz na komisariacie się bardzo zdziwiłem gdy został przedstawiony mi wyrok. Prosiłbym o odpowiednią karę dal oskarżonego za nieuczciwość i niesłusznego oskarżenia mnie o rzeczy których nie zrobiłem. Niestety nie mam nagrania ani oskarżony nie chciał mi go udostępnić lecz administracja raczej może go o te nagranie poprosić. Pozdrawiam Serdecznie Lobix Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Lobix
Norcio_PL Napisano 11 Grudnia 2022 Napisano 11 Grudnia 2022 Skargę na funkcjonariusza możesz napisać tutaj: https://fivelife.pl/forums/forum/86-lspd-pochwały-skargi/
Rekomendowane odpowiedzi