Wafel_Czekoladowy Napisano 10 Grudnia 2022 Napisano 10 Grudnia 2022 Data i godzina zdarzenia: 09.12.2022 - 22:04 Nick oskarżającego: Wafel_Czekoladowy Nick oskarżonego: Lobix Powód napisania skargi: Wczoraj wieczorem doszło do transakcji kupna pojazdu Emerus. Umówiliśmy się na kwotę 155k (+7k prowizji przy ofercie handlu). Uzbierałem wystarczająco dużo pieniędzy i złożona została oferta. Jednak w pośpiechu wpisałem w przelewie kwotę 162k, czyli jakby z kwotą prowizji. Gdy zapytałem gracza o oddanie różnicy z umówionej kwoty, uznał to za podarunek i zaczął się wykręcać, ostatecznie wysłał mi ofertę handlu z 2k gotówki, gracz stwierdził, że oferuje mi dużo mniejszą część naleźnego zwrotu "za głupotę". Nie przyjąłem jej, ponieważ różnica wynosiła 7k. Bardzo bym prosił by gracz zwrócił mi kwotę 7k, którą sobie przywłaszczył przez moje niedopatrzenie. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1. Rozmowa na komunikatorze Discord: 2. Screenshoty z gry: 3. Nagranie sytuacji:
Barteqtomarka Napisano 11 Grudnia 2022 Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) . Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Barteqtomarka
Arrow Napisano 16 Grudnia 2022 Napisano 16 Grudnia 2022 Witam, nic w tej sprawie nie zrobimy, to twoje niedopatrzenie, że dałeś graczowi za dużo pieniędzy. Gracz chciał ci oddać jakąś część pieniędzy. Następnym razem prosimy o przyglądanie jaką kwotę wpisujecie i czy się zgadza z waszymi ustaleniami. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi