Skocz do zawartości

Skarga na Jack32 oraz Serekk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

03.12.2022 godzina 3:18

mój Nick: xMateuko

Nick oskarżonych: Jack32, Serekk

Powód skargi: Ogólne chamstwo i cwaniactwo 

Sprawa wygląda tak, zapytałem na chacie czy będzie jakiś tuner po czym dostałem odpowiedz ze zależy co chce zrobić, bo jak tylko demont to tunerowi nie opłaca się jechać.

Wydaje mi się że skoro gracz posiada tunera to na moją prośbę powinien zareagować albo chociaż odpisać że nie da rady podjechać i było by po temacie,

Gracze ci postanowili być chamscy i stwierdzili ze nie przyjadą bo mają taki kaprys żeby tylko mi zrobić na złość. Dodatkowo w ostatnim ss ktos zapytał o mecha po czym oskarżony odpisał mu ze ma, ale w sumie to mu się nie chce. Według mnie tacy gracze nie powinni pracować na tunerze i zajmować cennego slota skoro mają takie podejście ze im się nie opłaca i nie chce. Po tym jak powiedziałem ze opisze to na forum gracze ci wyśmiali mnie i jeździli za mną i puszczali jakieś przsestery na voice chacie, niestety na to nie mam już dowodu.

image.png?width=1138&height=640image.png?width=1138&height=640image.png?width=1138&height=640image.pngimage.pngimage.png?width=1138&height=640

• Haha 5
Napisano

Oskarżeni gracze w dniu dzisiejszym tracą stanowisko tunera, niech to będzie przestrogą dla innych tunerów/graczy. Bądźcie dla siebie mili i pomocni, jest to dla Was chwila i nie jest to duży problem zdemontować kilka części. Tuner powinien być dla Was czymś więcej, niż tylko coś do odbicia i wyjścia z serwera.

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...