Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Zagadka #2

Proklin
 Share

Recommended Posts

• Developer/owner

Witajcie!

Na wczorajszą zagadkę okazaliście się zbyt dobrzy, najszybciej odpowiedział miniu a następnie parę osób się do tego dołączyło :)

Dodatkowo podsunęliście nam kilka ciekawych pomysłów, które może także pojawią się na serwerze! :D

Aby nie było tak łatwo tym razem dostaniecie coś trudniejszego, co nie będzie aż tak oczywiste.

Poniżej znajdziecie zrzut ekranu, jak myślicie co chcemy Wam pokazać tym razem? :)

dwa_awd.jpg

Chyba nie chodzi o samo to że jest salon z samochodami bo to byłoby za proste, jak już to można patrzeć na to że salon ma ID 32, więc niby powinno to oznaczać że są aż 32 salon co może oznaczać że salon z pojazdami można kupić i prowadzić jako biznes.

Drugą możliwością jest tuning mechaniczny? Link do obrazka to "dwa_awd" a awd to "jedno z możliwych oznaczeń napędu na wszystkie koła".(Przy okazji nazwa linku to dwa_awd, a awd od tyłu to dwa, co daje nam dwa_dwa, dodatkowo nazwa tego ss to 022 czyli znowu mamy dwa dwa i to raczej nie przypadek :D)

Choć może trochę za mocno poleciałem z tymi pomysłami :D

• Like 2

• Developer/owner

Chyba nie chodzi o samo to że jest salon z samochodami bo to byłoby za proste, jak już to można patrzeć na to że salon ma ID 32, więc niby powinno to oznaczać że są aż 32 salon co może oznaczać że salon z pojazdami można kupić i prowadzić jako biznes.

Drugą możliwością jest tuning mechaniczny? Link do obrazka to "dwa_awd" a awd to "jedno z możliwych oznaczeń napędu na wszystkie koła".(Przy okazji nazwa linku to dwa_awd, a awd od tyłu to dwa, co daje nam dwa_dwa, dodatkowo nazwa tego ss to 022 czyli znowu mamy dwa dwa i to raczej nie przypadek :D)

Ustaliliśmy z resztą ekipy, że przed końcem danej zabawy nie będziemy się udzielać w tych tematach ale muszę, kupiłeś mnie :)

Poziom rozkminy 999, kombinujesz lepiej od reszty ale to jeszcze nie to :)

Wydaje mi sie ze to id poprostu jest id lokalizacji aby np: administracja mogla sie tam latwo dostac.

Wydaje mi sie ze to id to poptostu id lokalizacji aby admnistracja mogla sie tam latwiej dostac, to jest tylko przyklad.

• Developer/owner

Minęło 24 godziny i prawidłowa odpowiedź nie padła, wybraliśmy specjalnie miejsce pełne zmyłek i jak widać daliście się na nie nabrać :)

W ramach obiecanej podpowiedzi zalecam skupić się na odpowiedzi Zablo100 :)

Wydaje mi się że ten zielony pojazd ma odpalony kierunkowskaz, może o to chodzi :D

Może chodzi o alarm? W pojeździe po lewej nie ma kierowcy. Gdy ktoś uderzy w nasze zaparkowane auto, alarm aktywuje się i kierunkowskazy zaczynają migać?

Tak myślałem że będzie to powiązane z tym Kierunkowskazem, moje przepuszczenia są takie że chodzi głównie o Pojazdy czyli Kierunkowskazy oraz Alarmy jak na zdjęciu widać wjechał Slawur na wstecznym w owy Pojazd przez co uruchomił się Alarm.

• Developer/owner

Co prawda przy 2 podejściu ale się Wam udało :)

Na serwerze będzie możliwość zamontowania alarmu do samochodu, nie jest to przełomowe rozwiązanie ale myślę, że wielu ucieszy taki detal :)

Jeszcze dziś postaramy się naszykować kolejną zagadkę :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...