Skocz do zawartości

NapalonyZiemniak69 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: NapalonyZiemniak69

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: włamy na cudze konta

Krótki opis sytuacji: sytuacja nie zaszła, nie wiem dokładnie na jakie konto rzekomo się włamałem po prostu do dostałem bana

Dowody: Na moim koncie widnieje więcej niż jedno IP bo logowałem się niejednokrotnie u ziomków na chacie lub robiliśmy czasem LAN party.
Mój dostawca internetu daje jedno IP na cały rejon także kont z tym samym IP jak moje może być a wiem że oprócz moich znajomych jeszcze troche ludzi z okolicy grało na serwerze FiveLife, nie chce tutaj podawać dokładnie co to za dostawca ale wszystko mogę udowodnić i wyjaśnić poprzez discorda lub telefon.

Coś od siebie: Nigdy nie włamywałem się na czyjeś konto na serwerze, na pewno istnieje jakiś sposób żebym mógł udowodnić swoją niewinność. Dopiero niedawno dowiedziałem się że cała moja wieś i okolice która korzysta z tego samego światłowodu i ma to samo IP objawia się to czasem na innych grach (np. farming simulator, minecraft) gdzie mimo tego że rejestruje się po raz pierwszy to już kont na tym IP widnieje parę lub więcej lub nie można sie po prostu nie można sie połaczyć bo ktoś już gra. Bardzo chciałbym wrócić do gry na serwerze. Spędziłem tu wiele godzin poznałem wielu ludzi chciałbym tylko móc uczciwie znowu zagrać na serwerze jak to było od startu w 2018.

Jeśli w jakiś inny sposób złamałem regulamin to z góry przepraszam to już moja ostatnia apelacja.

Edytowane przez NapalonyZiemniak69
  • Like 1
  • Sad 1
  • Jestem za 2
  • 2 miesiące temu...
  • Administrator
Napisano

Sprawdziłem dokładnie i okazało się, że otrzymałeś bana ponieważ osoba która dokonywała włamań również włamała się na twoje konto i dlatego też zostałeś powiązany z całą sprawą. 

Ban został zdjęty, możesz wrócić na serwer.

• Like 2
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...