Monalisa Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Data i godzina zdarzenia: 21.11.2022 00:30 Nick oskarżającego: Monalisa Nick oskarżonego: Wafl Powód napisania skargi: Nękanie serwerowe, zabijanie, przyznanie sie do winy. Witam serdecznie odkąd zacząłem grać na serwerze nęka mnie Waflu oraz Kowlu na serwerze. Zabijają mnie podczas prac dorywczych typu: Mechanik, Konwojent, itd. Ubliżają mi tekstami typu "pedał, cwel" itd. dzisiaj pod wpływem prowokacji korupcyjnej wyciągnąłem informacje potwierdzające zdarzenia które opisuje. Jestem nowym graczem, i jestem zmuszony pisać takie skargi jak te, aby grać bez problemów, nie będąc zabijanym. Abym miał święty spokój. Chciałbym pracować jako mechanik nie będąc zabijanym poprzez auto jedno z oskarżonych. Jest to totalny griefing oraz toxic, nowym graczom odechciewa się grać przez takie zachowania jakie opisałem powyżej. Czy jak zapłace 5 tysięcy będę miał spokój, który nikt inny nie potrafi mi zagwarantować. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 2
Norcio_PL Napisano 23 Listopada 2022 Napisano 23 Listopada 2022 Same screeny z Discorda nie wystarczą, nic one nie wnoszą, dodatkowo nigdy nie mamy pewności, że osobą z która piszesz jest naprawdę tą samą osobą co na serwerze. Skargę odrzucam oraz zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi