grzeniro Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Nick: grzeniro Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: dostałem bana za obrazę administratora (WolnoLukasz). Sytuacja wyglądała w taki sposób, że wygłupialiśmy się z chłopakami samochodami na mirror. Napisał on: "jak macie się taranować to won z mirror". Po jego wiadomości grzecznie stanąłem na chodniku przy mirror po czym straciłem prawko za taranowanie (2 kara). Grzecznie napisałem czy kolega jest odklejony za taką decyzję. Po czym dostałem bana za obrazę administracji. Było to raczej napisane w formie żartobliwej, a kolega chyba źle zrozumiał intencje. Dowody: - Coś od siebie: Jest jakaś opcja rozwiązania tej sytuacji polubownie, ponieważ według mnie kolega zbyt mocno wziął do siebie to co napisałem.
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 20 Listopada 2022 Junior Administrator Napisano 20 Listopada 2022 Odwalaliście na mirror, faktycznie napisałem "won z mirror" po czym totalnie nikt z was ( tych co odwalaliście ) nie zareagowaliście jakoś specjalnie. Także jak nie w taki sposób to w inny, po czym każdy z was dostał warna lub prawko ( zależnie od wcześniejszych kar ) Ja to tylko tutaj zostawię, jak grzecznie mi napisałeś ze jestem odklejony. Widocznie nie załapałem żartobliwej intencji :d Następnym razem przemyśl swoje zachowanie. Na ten moment apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi