Monalisa Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Nick: MonaLisa Nick osoby nakładającej kare: Stasioweee Powód nałożenia kary: Obraza funcjonariusza Policji Krótki opis sytuacji: Podczas kontroli drogowej osaczony przez funkcjonariuszy Policji, po kulturalnych wymiany zdań między mną a funkcjonariuszami Policji, poczułem wielkie pragnienie oddania moczu, moją winą było niewyłączenie mikrofonu, i tą sytuacje wykorzystała jedna z moich domowniczek i obraziła pracowników LSPD. Gdy już wróciłem zauważyłem Ban na Voice Chat na okres 3dni. Chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację, na przyszłość zabezpieczę urządzenia aby żaden potocznie nazywając "szczur leśny" nie użył mikrofonu. Ban był dobrą karą, jednakże chciałbym prosić o odwołanie, lub skrócenie czasu owego bana. Dowody: Niestety RODO zakazuje umieszczania zdjęć "szczurów leśnych" w internecie 💢. Coś od siebie: Pisząc to czuje się jak bym pisał nieprawdopodobną sytuację, lecz jest ona prawdziwa i szczera. Proszę o skrócenie bądź usunięcie bana. Oficjalnie przepraszam funkcjonariuszy Policji którzy zostali niepotrzebnie oraz bez powodu obrażeni. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi