Kluseczka Napisano 19 Listopada 2022 Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 19.11 1:26 Nick oskarżającego: Kluseczka Nick oskarżonego: Monalisa Powód napisania skargi: Gracz Monalisa bardzo nie ladnie napisal o serwerze Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 19 Listopada 2022 przez Kluseczka
Monalisa Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 (edytowane) To że już otrzymałem kare na czacie globalnym i nie ma co dalej tego roztrząsać, napisałem to pod wpływem negatywnych emocji, otrzymałem kare w postaci "Mute na chat tekstowy" na czas określony, dodatkowo zostałem skazany również na czas określony do wiezienia serwerowego. Karę odsiedziałem i przeczekałem. Przemyślałem swoje zachowanie, wyciągnąłem wnioski, moje zachowanie nie było odpowiednie. Pozdrawiam MonaLisa Edytowane 20 Listopada 2022 przez Monalisa
Sneezy Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Nie zostaniesz zbanowany tylko dlatego, że jesteś nowy i chociaż jakieś wnioski wyciągnąłeś. Co do tych emocji to radze Ci je opanować i przy pisaniu na chacie w grze jak i na discordzie.
Rekomendowane odpowiedzi