Skocz do zawartości

Skarga na Panterka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:23:03

Nick oskarżającego:XadziuuX

Nick oskarżonego:Panterka

Powód napisania skargi: Stojąc na mechaniku przyjechali udawali pseudo kozaków zaczęli mnie wyzywać od konfidentów, zaczęli każdemu mówić żeby u mnie nie naprawiali, po czym próbowali mnie rozjechać i blokowali wyjście z kantorka. Wrzucam jeden materiał dowodowy jakby było trzeba mam ich więcej.

Edytowane przez XadziuuX
  • Like 1
  • Haha 4
Napisano

Mowilem ci nie prowokuj mnie, robiles to caly czas nawet jak nic do ciebie nie mowilem  za kazdym razem twoje slowo musialo isc w moja strone. wiec sie  przyznalem administracji ze chcialem podkresle "chcialem" ale nie zrobilem to ty mnie przejechales + do tego zwyzywales mi rodzicow jest nawet skarga na ciebie w tym kierunku.
Rowniez to ty nie chciales mi auta naprawic, nie chciales dac mi sie odbic nic kompletnie stales jak jakis NPC z misji i nic wiecej.

• Haha 1
Napisano

Powiedzenie twoja mama ma dwie cipy to nje jest obraza jej to raz a dwa skończ gadać cały czas coś szczekales do koleżków udajesz gangestera w grze jakim to ty kozakiem nie jetes czego to nie zrobisz cały czas blokowałes i mam nagranie jak mnie przejeżdżasz tylko wezmę je na publiczny ;) 

Napisano

I nie płacz teraz ze złożyłem skargę na Ciebie tylko czekaj na to co bedzie

• Kamilosław zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...