XadziuuX Napisano 15 Listopada 2022 Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) Data i godzina zdarzenia:23:03 Nick oskarżającego:XadziuuX Nick oskarżonego:Panterka Powód napisania skargi: Stojąc na mechaniku przyjechali udawali pseudo kozaków zaczęli mnie wyzywać od konfidentów, zaczęli każdemu mówić żeby u mnie nie naprawiali, po czym próbowali mnie rozjechać i blokowali wyjście z kantorka. Wrzucam jeden materiał dowodowy jakby było trzeba mam ich więcej. Edytowane 16 Listopada 2022 przez XadziuuX 1 4
Panterka Napisano 15 Listopada 2022 Napisano 15 Listopada 2022 Mowilem ci nie prowokuj mnie, robiles to caly czas nawet jak nic do ciebie nie mowilem za kazdym razem twoje slowo musialo isc w moja strone. wiec sie przyznalem administracji ze chcialem podkresle "chcialem" ale nie zrobilem to ty mnie przejechales + do tego zwyzywales mi rodzicow jest nawet skarga na ciebie w tym kierunku. Rowniez to ty nie chciales mi auta naprawic, nie chciales dac mi sie odbic nic kompletnie stales jak jakis NPC z misji i nic wiecej. 1
XadziuuX Napisano 16 Listopada 2022 Autor Napisano 16 Listopada 2022 Powiedzenie twoja mama ma dwie cipy to nje jest obraza jej to raz a dwa skończ gadać cały czas coś szczekales do koleżków udajesz gangestera w grze jakim to ty kozakiem nie jetes czego to nie zrobisz cały czas blokowałes i mam nagranie jak mnie przejeżdżasz tylko wezmę je na publiczny
XadziuuX Napisano 16 Listopada 2022 Autor Napisano 16 Listopada 2022 I nie płacz teraz ze złożyłem skargę na Ciebie tylko czekaj na to co bedzie
Kamilosław Napisano 16 Listopada 2022 Napisano 16 Listopada 2022 Gracz @Panterka zostanie ukarany za toksyczność oraz VDM.
Rekomendowane odpowiedzi