KeMeo Napisano 15 Listopada 2022 Napisano 15 Listopada 2022 Nick osoby nakładającej kare: sheerio.Powód nałożenia kary: Multikonto.Krótki opis sytuacji: Zostałem zbanowany za multikonto.Dowody: nie mam dowodów.Coś od siebie: przepraszam za mój błąd nigdy już się nie powtórzy odwaliłem trochę z tym multokontem chciałem trochę zarobić na znajdźkach więc zrobiłem drugie konto ale obiecuje że już nigdy mi nie wpadnie pomysł żeby stworzyć kolejne konto. Proszę o rozsądne rozpatrzenie apelacji. I Przepraszam za to że tyle apelacji zrobiłem ale bardzo chciałem wrócić na serwer i nadal chce. Już nigdy nie zrobię tyle apelacji bardzo przepraszam za to. Proszę bardzo o unbana bo chciałbym znów u was zagrać. 4 1
Administrator NyKo Napisano 14 Stycznia 2023 Administrator Napisano 14 Stycznia 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne 40k na kurierze przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator NyKo Napisano 21 Lutego 2023 Administrator Napisano 21 Lutego 2023 Apelacje zamykam z powodu braku aktywności.
Rekomendowane odpowiedzi