Dejmien_ Napisano 15 Listopada 2022 Napisano 15 Listopada 2022 Nick: Dejmien_ Nick osoby nakładającej kare: Arrow Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Zrobiłem drugie konto ponieważ pierwsze zostało mi skradzone nie mogłes sie zalogować potem jak sie zalogowałem po jakim czase udało zauważyłem że cały majątek został skradzony. Dlatego stowrzyłem drugie konto o nicku Ganter_YT. Kolega był u mnie i załozył umnie konto dlatego stworzyłem trzecie konto. Zrobiłem kolejne konto ponieważ dostałem bana za multikonto z tworzyłem koledzę. Dowody: Coś od siebie: Przepraszam za multikonta nigdy nie powtórzy sie robienie multi konta bardzo przepraszam za moje zachowanie i pozdrawiam 2 2
Administrator NyKo Napisano 13 Stycznia 2023 Administrator Napisano 13 Stycznia 2023 Sprawdziłem i faktycznie na twoje konto włamano się i ta osoba została zbanowana. Mogłeś to zgłosić zamiast tworzyć nowe konto na którym świadomie kierowałeś groźby w stronę serwera oraz administracji. Apelacje odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi