MichalJumper Napisano 13 Listopada 2022 Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) Nick: MichalJumper Nick osoby nakładającej kare: @Kamilosław Powód nałożenia kary: Notoryczne odwalanie, brak poprawy Krótki opis sytuacji: Bawiliśmy się z kolegami, zablokowaliśmy jednego gościa ręcznym Dowody: Coś od siebie: No wiem, że powinienem się poprawić, ale odrabiałem holowniki miałem 150/250k i czas do 8 grudnia. Wiem, że raczej nic nie wskóram tą apelacją, ale jeśli, jest jeszcze jakaś opcja na danie mi ostatniej szansy to zgodzę się na wszystko (oczywiście nawet na czystke konta), ponieważ nie ma innego serwera do grania z kolegami i nie ma serwera na, którym się tak dobrze bawiłem i spędziłem tyle czasu. Edytowane 13 Listopada 2022 przez MichalJumper 1 3 1 3 2
Administrator NyKo Napisano 13 Stycznia 2023 Administrator Napisano 13 Stycznia 2023 Ostatnią szansę dostałeś w momencie akceptowania warunków powrotu na serwer. Jak widać twoje zachowanie nie uległo zmianie i postanowiłeś nadal utrudniać grę na serwerze innym graczom. Każda kolejna apelacja zostanie również odrzucona. Zamykam i przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi