DongleZ Napisano 11 Listopada 2022 Napisano 11 Listopada 2022 Nick: DongleZ#9868 Nick osoby nakładającej kare: nie wiem Powód nałożenia kary: ogłoszenie nie w tym miejscu Krótki opis sytuacji: Sytuacja miała miejsce jakiś rok temu, po prostu z własnej nie uwagi wstawiłem wiadomość na nieodpowiednim kanale. Dowody: brak Coś od siebie: Następnym razem będę bardziej uważny.
Administrator Beezy Napisano 11 Listopada 2022 Administrator Napisano 11 Listopada 2022 Za ogłaszanie na nieodpowiednim kanale można otrzymać karę wyciszenia, a nie bana. Po sprawdzeniu - otrzymałeś bana z powodem "cbk" (całkowity brak kultury). Co możesz powiedzieć na ten temat?
DongleZ Napisano 11 Listopada 2022 Autor Napisano 11 Listopada 2022 Jedyna wiadomość o banie, jaką uzyskałem, jest ta. Nie twierdze, że nie byłem nigdy niekulturalny, jednakże minęło sporo czasu i zdążyłem przemyśleć swoje zachowanie, za które przepraszam.
Administrator Beezy Napisano 12 Listopada 2022 Administrator Napisano 12 Listopada 2022 Otrzymasz szansę, której mam nadzieję, nie zmarnujesz. Ban zdjęty.
Rekomendowane odpowiedzi