konczyq Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 Data i godzina zdarzenia: 5.11.2022 Nick oskarżającego: konczyq Nick oskarżonego: KamilovskyPL Powód napisania skargi: Kupilem od gracza jestera classic 3.0 jak zapewnial jest ft fv i ma dokladnie 207k 900 pln pomimo wielokrotnych zapewnien ze kwota demątażu wynosi wlasnie powyzsza kwote to zostalem oszukany przed chwila podjecalem na tunera wyszlo mi dokladnie 188k czyli19 900 mniej niz mialo byc auta nie zdematowalem mam wszystkie ss ile wyszlo na tunerze admin moze napewno sprawdzic czy cos dematowalem czy nie ss podsylam ponizej jesli to bylo by nie wystarczajace to moge podeslac wiecej J
KamilovskyPL Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 Witam dopiero wróciłem z pracy ale wypowiem się ten Jester sprzedany z 2 dni temu był i nic on nie narzekał nagle coś teraz gada głupoty a pozatym widzę że części wizualne już są zmienione miałem inne więc coś demonotwal także ja nikogo nie oszukałem pozdrawiam miłego dnia życzę 1 1
KamilovskyPL Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 (edytowane) Żeby być uczciwym wrzucam są jak wyglądał i że montowałem cały ft za 296.680 PLN tuning demont to 70% więc 296.680%70=207.676 Edytowane 7 Listopada 2022 przez KamilovskyPL Dodałem ss
Sneezy Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 @konczyq na Twoim screenie nie widać demontażu zderzaka przód, który był w tym aucie, do tego masz policzony demontaż 500$ co zmniejsza Ci kwotę która dostaniesz.@KamilovskyPL Ty też masz montaż części liczony po 500$ więc same części wyszły taniej. Z tego co wyliczyłem widzę, że różnica to tylko 7k nie licząc cen montażu/demontażu i proponuje rozwiązanie, abyś Ty @KamilovskyPL po prostu mu te 7k dopłacił i zakończymy temat.
KamilovskyPL Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 Powiem szczerze uważam że bez żadnych dopłat powinno być i poprostu temat zakończony ale jeśli trzeba nie ma problemu 7k mogę doplacic pozdrawiam
konczyq Napisano 7 Listopada 2022 Autor Napisano 7 Listopada 2022 2 godziny temu, Sneezy napisał: @konczyq na Twoim screenie nie widać demontażu zderzaka przód, który był w tym aucie, do tego masz policzony demontaż 500$ co zmniejsza Ci kwotę która dostaniesz.@KamilovskyPL Ty też masz montaż części liczony po 500$ więc same części wyszły taniej. Z tego co wyliczyłem widzę, że różnica to tylko 7k nie licząc cen montażu/demontażu i proponuje rozwiązanie, abyś Ty @KamilovskyPL po prostu mu te 7k dopłacił i zakończymy temat. mordo sprawdz logi sam tuner pisal ze bug jest wszystko jest w logach
konczyq Napisano 7 Listopada 2022 Autor Napisano 7 Listopada 2022 czekam na moje 7k inaczej będę drążył temat @KamilovskyPL
KamilovskyPL Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 Dobrze rozumiem czyli droga administracji oraz ty konczyq daje ci 7k i sprawa zostaje zamknięta tak?
konczyq Napisano 7 Listopada 2022 Autor Napisano 7 Listopada 2022 3 minuty temu, KamilovskyPL napisał: Dobrze rozumiem czyli droga administracji oraz ty konczyq daje ci 7k i sprawa zostaje zamknięta tak? jak dlamnie okej
Sneezy Napisano 8 Listopada 2022 Napisano 8 Listopada 2022 Dostałem potwierdzenie, że pieniądze zostały oddane, więc skargę zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi