Radecky Napisano 6 Listopada 2022 Napisano 6 Listopada 2022 Data i godzina zdarzenia: Ok godz 19:45 Nick oskarżającego: Radecky Nick oskarżonego: Xeravias Powód napisania skargi: Jazda pod prąd, spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym, w efekcie reset pracy elektryka podczas LH. Stracone 10min na dojazd z powrotem do miasta, stracone pieniądze.. Dowody w postaci logów lub screenshotów: RAGЕ Мultiрlaуer 2022-11-06 19-47-501106203955239.mp4 1 1
Xeravias Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 Hmm nie wiem czy się mogę tu wypowiedzieć ale no muszę.. Szczerze to nawet cię nie zobaczyłem (pc z drewna) oczywiście jest nagranie to tak było tak że proszę o karę 😯 Co mogę powiedzieć jeśli chcesz dam ci kasę za twój stracony czas nie wiem ile tam na tym elektryku zarobisz w 10min ale obstawiam że nie dużo to z 3k ci mogę dać tak że odezwij się na gierce czy na dc i ogarniemy💪 Oczywiście co do karty nawet nie mam się co bronić nagranie pokazuje dokładnie jak było tak że mam nadzieję że będzie to łagodna kara 😔 Pozdrawiam Xeravias 😉
Radecky Napisano 7 Listopada 2022 Autor Napisano 7 Listopada 2022 Fajnie, że się odezwałeś. Generalnie miałbym to w dupie bo nie przejmuje się takimi rzeczami (zdarza się, to tylko serwer online) ale no kurde trochę się wkurzyłem bo jest lh, staram się je wykorzystać jak najefektywniej, dojeżdżam do miasta przed rozpoczęciem a tu takie coś 🙄 PS. Drewniany pc nie zwalnia z jazdy swoim pasem 😜 jeszcze jakieś skrzyżowanie czy ostry zakręt to trudno ale na "prostej" drodze 🙈 🤣 Nie zależy mi na karach czy oddawaniu kasy, po prostu ostatnio (odkąd moderacja nie kara za filmiki na pw, a ludziom nie chce się pisać postów, skarg itd.) takie rzeczy są tu na porządku dziennym. Notabene w ten sam wieczór zginąłem w dokładnie ten sam sposób przez co nie dokończyłem sprowadzania2 będąc już w mieście!.. Chciałbym tylko aby kierowcy trochę bardziej uważali.. 😅
Xeravias Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 Jak cos to przepraszam. I do zobaczenia na gierce. Pozdrawiam. 1
Sneezy Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 (edytowane) @Xeravias jako, że przeprosiłeś i po rozmowie z @Radecky odpuszcza karę dla Ciebie, ale prosiłbym abyście uważali na drogach zwłaszcza jak w tym przypadku gdy nie wyrabiają wam komputery. Edytowane 7 Listopada 2022 przez Sneezy 1
Rekomendowane odpowiedzi