agarabi Napisano 31 Października 2022 Napisano 31 Października 2022 Nick: agarabi Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_ Powód nałożenia kary: Oszustwo na mechaniku Krótki opis sytuacji: Wysyłałem graczom po kilka razy tą samą oferte naprawienia pojazdu i przez to płacili po kilka razy Dowody: - Coś od siebie: Graczy których oszukałem przepraszam i liczę na unban. Z tego co się orientuje odczekałem już ponad pół roku bana. Z góry dziękuję 1
Administrator NyKo Napisano 14 Stycznia 2023 Administrator Napisano 14 Stycznia 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -wipe konta -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne 30k na nurku przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator NyKo Napisano 21 Lutego 2023 Administrator Napisano 21 Lutego 2023 Apelacje zamykam z powodu braku aktywności.
Rekomendowane odpowiedzi