jup1kk Napisano 18 Października 2022 Napisano 18 Października 2022 (edytowane) Nick: Jup1kk Nick osoby nakładającej kare: Nyko Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Grałem na multikoncie ponieważ dostałem perm bana na poprzednim koncie i wróciłem ponieważ bardzo mi zależało na grze na serwerze. Dowody: Coś od siebie: Poprawiłem swoje zachowanie i nie odwalałem na serwerze, zależy mi na grze ponieważ poznałem wiele spoko osób i chciałbym z nimi kontynuować rozgrywke. Przyjmę każdą kare. Gra na serwerze bardzo umila mi czas i licze na to, że dostane drugą szanse. Edytowane 18 Października 2022 przez jup1kk 1 7
Administrator NyKo Napisano 13 Stycznia 2023 Administrator Napisano 13 Stycznia 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na trzy miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na trzy miesiące -prace społeczne 150k na holowniku przez trzy miesiące System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 3
Administrator NyKo Napisano 14 Stycznia 2023 Administrator Napisano 14 Stycznia 2023 Ban został zdjęty, możesz wrócić na serwer. 1
Rekomendowane odpowiedzi