mateuszekhehe Napisano 15 Października 2022 Napisano 15 Października 2022 (edytowane) Nick: mateuszekhehe Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: rozdawanie/przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Tak jak wyżej, błąd z mojej strony i nic więcej do gadania nie mam. Dowody: ss Coś od siebie: Oboje z @Espectdoszliśmy do wniosku że najlepszym dla nas oczywiście wyjściem, byłoby cofnięcie transakcji i dalsza gra na serwerze. Myślę że rozpisywać się nie warto bo nie my mamy tutaj władzę. Dodać mogę że sprawa była po chwili zgłoszona do administratorów lecz zostaliśmy odesłani do pomocy a następnie do apelacji. Edytowane 28 Października 2022 przez mateuszekhehe 1
_WirluS_ Napisano 16 Października 2022 Napisano 16 Października 2022 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Wipe konta status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na cztery miesiące prace społeczne: 300k przez cztery miesiące na FLber ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).
mateuszekhehe Napisano 16 Października 2022 Autor Napisano 16 Października 2022 10 minut temu, _WirluS_ napisał: Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiące prace społeczne: 300k przez miesiące na FLber ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Rozumiem że handel na 3 miesiące, flber również na 3 miesiące i pieniądze którymi opłaciłem czynsz - 750k wrócą do mnie? Jeśli tak - zgadzam się z zasadami.
_WirluS_ Napisano 16 Października 2022 Napisano 16 Października 2022 Mój błąd zapomniałem dopisać wipe konta jako jeden z warunków.
mateuszekhehe Napisano 16 Października 2022 Autor Napisano 16 Października 2022 39 minut temu, _WirluS_ napisał: Mój błąd zapomniałem dopisać wipe konta jako jeden z warunków. Nie chcę już tutaj syfu robić ale jednak. Nigdy w sumie kar wiele na serwerze nie miałem. Czy naprawdę możemy być ludźmi i cofnąć się do pierwotnej wersji? Pogodzę się ze stratą pieniędzy lecz nie chciałbym tracić lvla oraz reszty - jest opcja wyrzucić czyszczenie? Do reszty nic nie mam.
_WirluS_ Napisano 16 Października 2022 Napisano 16 Października 2022 Moje warunki powrotu nie podlegają pod negocjacje.
mateuszekhehe Napisano 16 Października 2022 Autor Napisano 16 Października 2022 (edytowane) W dniu 16.10.2022 o 14:30, _WirluS_ napisał: Moje warunki powrotu nie podlegają pod negocjacje. Proszę o czas na decyzję do wieczora, pomyślę. Edytowane 27 Grudnia 2022 przez mateuszekhehe
mateuszekhehe Napisano 16 Października 2022 Autor Napisano 16 Października 2022 (edytowane) 6 godzin temu, _WirluS_ napisał: Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Wipe konta status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na cztery miesiące prace społeczne: 300k przez cztery miesiące na FLber ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). W zaistniałej sytuacji pozostawię apelację do ponownego rozpatrzenia. Edytowane 16 Października 2022 przez mateuszekhehe
Administrator NyKo Napisano 13 Stycznia 2023 Administrator Napisano 13 Stycznia 2023 Warunki powrotu na serwer w poprzedniej apelacji nie uległy zmianie.
mateuszekhehe Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Warunków w takim razie nie przyjmuję, proszę o zamknięcie apelacji Edytowane 13 Stycznia 2023 przez mateuszekhehe 1
Administrator NyKo Napisano 13 Stycznia 2023 Administrator Napisano 13 Stycznia 2023 Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi