Lucky. Napisano 14 Października 2022 Napisano 14 Października 2022 Nick: Lucky. Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera / "Ban jest za bugowanie udźwigu ekwipunku" Krótki opis sytuacji: brak Dowody: brak Coś od siebie: Czuję się nie winny i uważam że ban był nie słuszny. Nawet jeśli wykorzystywałem ten błąd to nie świadomie i nie specjalnie. Całą mają grę opierałem na uczciwym zarabianiu, nikomu też nigdy nie szkodziłem/przeszkadzałem w grze. Wcześniej nie mając żadnego bana dostałem (chyba) perma i po pierwszej apelacji zostałem zrównany z ziemią bez jakichkolwiek dowodów. 1 1
_WirluS_ Napisano 16 Października 2022 Napisano 16 Października 2022 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Wipe całego konta status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne: 50k przez miesiąc na FLber ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).
Lucky. Napisano 17 Października 2022 Autor Napisano 17 Października 2022 Bardzo dziękuje za taką drugą szanse. Myślałem że trochę zmieniło jednak myliłem się, nie zamierzam odpracowywać kary której nie jestem winien. Jeśli mogę chociaż to proszę Cię o podanie do kiedy jest nałożony ban. Dzięki i możesz przenieść do archiwum.
Norcio_PL Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Twój ban jest do 09.06.2023 19:20. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi