.Drymaniusz* Napisano 11 Października 2022 Napisano 11 Października 2022 Wstawiam za @XwaciX.ponieważ ma zablokowane forum, tym samym nie odpowiadam za treść.Nick: XwaciX.Nick osoby nakładającej kare: ProklinPowód nałożenia kary: DDoSKrótki opis sytuacji: No więc była sobie taka sytuacja, że kolega pokazał mi taką stronkę, która wtedy wydawała mi się fajna, ale jak się później okazało - fajna nie była. Mianowicie posiadając adres IP losowego gracza mogłem mu zrobić psikusa wyłączając mu internet na 5 min przez co wyrzucało go w danym momencie z gry oraz z innych aplikacji, które potrzebowały dostępu do internetu, a że te 5 min powtarzało się np. 4-5 razy w ciągu godziny to zapewne denerwowało to jedną osobę, na której był stosowany atak ddos.Dowody: Niestety z powodu, że to było 3 lata temu albo i ponad a ja w tym czasie robiłem format komputera nie posiadam żadnych dowodów.Coś od siebie: Bardzo żałuję tego co wtedy robiłem i wiele razy stawiałem się w sytuacji, gdyby to mnie ddosowano kilkukrotnie w ciągu godziny i też by mnie to denerwowało. Bardzo chciałbym wrócić na fivelife'a poczuć ten dawny klimat i zobaczyć co to się pozmieniało na przełomie 3 lat. 1 3
Administrator NyKo Napisano 13 Stycznia 2023 Administrator Napisano 13 Stycznia 2023 W sposób, który postanowiłeś uprzykrzać grę na serwerze jest na tyle poważny, że nie możemy dopuścić Ciebie do ponownej gry na serwerze. Każda kolejna apelacja zostanie również odrzucona. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi