Skocz do zawartości

XwaciX. ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wstawiam za @XwaciX.ponieważ ma zablokowane forum, tym samym nie odpowiadam za treść.

Nick: XwaciX.
Nick osoby nakładającej kare: Proklin
Powód nałożenia kary: DDoS
Krótki opis sytuacji: No więc była sobie taka sytuacja, że kolega pokazał mi taką stronkę, która wtedy wydawała mi się fajna, ale jak się później okazało - fajna nie była. Mianowicie posiadając adres IP losowego gracza mogłem mu zrobić psikusa wyłączając mu internet na 5 min przez co wyrzucało go w danym momencie z gry oraz z innych aplikacji, które potrzebowały dostępu do internetu, a że te 5 min powtarzało się np. 4-5 razy w ciągu godziny to zapewne denerwowało to jedną osobę, na której był stosowany atak ddos.
Dowody: Niestety z powodu, że to było 3 lata temu albo i ponad a ja w tym czasie robiłem format komputera nie posiadam żadnych dowodów.
Coś od siebie: Bardzo żałuję tego co wtedy robiłem i wiele razy stawiałem się w sytuacji, gdyby to mnie ddosowano kilkukrotnie w ciągu godziny i też by mnie to denerwowało. Bardzo chciałbym wrócić na fivelife'a poczuć ten dawny klimat i zobaczyć co to się pozmieniało na przełomie 3 lat.

• Jestem za 1
  • Jestem przeciw 3
  • 3 miesiące temu...
  • Administrator
Napisano

W sposób, który postanowiłeś uprzykrzać grę na serwerze jest na tyle poważny, że nie możemy dopuścić Ciebie do ponownej gry na serwerze. Każda kolejna apelacja zostanie również odrzucona.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...