XxMoNsT3RxX Napisano 9 Października 2022 Napisano 9 Października 2022 Nick: XxMoNsT3RxX#1632 Nick osoby nakładającej kare: Nie znam, nie wiem gdzie to zobaczyć Powód nałożenia kary: Prawdopodobnie spam lub reklama Krótki opis sytuacji: 3 Grudnia miałem włam na konto discord lub jakiegoś pasożyta na kompie, w wyniku czego na każdy i do każdego znajomego została wysłana z mojego konta reklama scammerska. Coś o Discord Nitro, nie wiem jak to coś się dostało do mnie bo mnie discord nitro nawet nie interesuje więc nie klikałbym w tego typu linki ale cóż... stało się. Po jakimś czasie zauważyłem że serwer FiveLife mi zniknął z listy i nie mogę na niego dołączyć. Dowody: Mam tylko zdjęcie jak taka wiadomość wyglądała, z tego co widziałem została wszędzie wysłana 2 razy na każdym możliwym kanale Coś od siebie: Szczerze to nie wiem co mam tu napisać. Zaraz po zorientowaniu się że coś takiego się stało zmieniłem hasła, sformatowałem komputer i telefon. Bardzo przepraszam za zamieszanie i spam wywołane na serwerze. Aby zapobiec podobnym sytuacją w przyszłości zainwestowałem w porządnego antywirusa oraz ustawiłem hasła, które ciężko będzie złamać. Mam nadzieję że taka sytuacja się nie powtórzy i że nikt nie będzie miał czegoś takiego. Z góry dziękuję administracji za poświęcenie chwili czasu na przeczytanie tego postu oraz życzę wszystkim miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi