Skocz do zawartości

Ładna apelacja o odbanowanie naszej trójki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DejVidPro
Napisano (edytowane)

Nick: dejvd

Nick osoby nakładającej kare: Herwi

Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie bugów serwera

Krótki opis sytuacji: Szukanie szybkiej formy zarobku

Dowody: Niestety brak

Coś od siebie: Z tego co wiem to nigdzie na forum ani w grze nikt nie pisał o tym, że nie wolno tego wykorzystywać a poza tym dostaliśmy o tym info i sprawdzaliśmy czy to działa, gdy mieliśmy pewność Kaferoo napisał do was o tym. W momencie dostania bana każdy z nas stał niedaleko siebie, a ja w tym czasie pisałem z jedną osobą o sprzedaży samochodu. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji co do naszej trójki, ponieważ szykowała nam sie dzisiaj nocka na waszym serwerze. Pozdrawiam wszystkich administratorów.

Edytowane przez DejVidPro
Napisano

Tak samo dostałem bana ale argumentując bana tym, że nigdzie na forum tego nie było jest troche lipne. Nie ciężko jest się domyślić, że jest to w pewnym stopniu glitch, którego nie powinno się wykorzystywać i trzeba jak najszybciej zgłosić, aby gospodarka serwera na tym nie ucierpiała. Ripperino chłopaki i jedyne na co możemy liczyć to zmniejszenie czasu kary ^^

Powodzonka i pozdrawiam :)

• Like 1
Napisano

Zamykam, apelacja napisana z innego konta. Przypominam, że konto z forum jest połączone z tym na serwerze i zakładając nowe można wyrwać bana za multikonta.

• Herwi zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...