KstrkowiczPL Napisano 5 Października 2022 Napisano 5 Października 2022 (edytowane) Nick: KstrkowiczPL Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_ Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku/multikonto Krótki opis sytuacji: Grałem dluższy czas na tym serwerze i po prostu mi sie znudził, wiec postanowilem sprzedac majątek czego teraz bardzo załuje, aktualnie mam więcej czasu na grę. Brakuje mi starych znajomych i dobrej zabawy na serwerze. Dowody: - Coś od siebie: Bardzo załuje tego co zrobiłem i już nigdy więcej nie dopuszcze do takiej sytuacji, liczę ze kara będzie adekwatna do mojego czynu. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Edytowane 7 Października 2022 przez KstrkowiczPL 1 6
_WirluS_ Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Wipe całego konta status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne: 40k przez miesiąc na FLber ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
KstrkowiczPL Napisano 8 Października 2022 Autor Napisano 8 Października 2022 @WirluS akceptuje warunki
KstrkowiczPL Napisano 11 Października 2022 Autor Napisano 11 Października 2022 @WirluS moglbym wrocic na serwer? 1
Administrator NyKo Napisano 13 Stycznia 2023 Administrator Napisano 13 Stycznia 2023 Ban został zdjęty, możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi