Skocz do zawartości

Lechu211 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: lechu211

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Rozdawanie/Przyjmowanie majatku

Krótki opis sytuacji: Zostalem ukarany za wynajmowanie domu za zawyzona kwote (chociaz nic nie okresla kwoty maksymalnej za jaka mozna dom wynajac). Wynajecie domu za wyzsza kwote nie bylo z zamiarem zadnego rodzaju handlu waluta poza serwerem, jedynie forma pozyczki gotowki od kolegi ktory chial zrobic sobie przerwe od gry, i uznalismy wspolnie ta forme pozyczki za najrozsadniejsza, i przede wszystkim bezpieczna, za ktora nie dostane kary w postaci blokady konta, niestety okazalo sie to mylne, i zakonczylo sie banem, od nalozenia kary minal juz prawie rok,stad zdecydowalem sie napisac apelacje, duzo czasu minelo od tego momentu i chcial bym wrocic do rozgrywki na serwerze, z pelna pokora i uznaniem swojego bledu.

Dowody: Brak

Coś od siebie: Bledem bylo to co zrobilem, ale zadza zdobycia nowych aut byla silniejsza, juz teraz wiem, ze nie bylo warto, poniewaz moglem ten rok spedzic na serwerze. Pokornie przyznaje sie do bledu. Pozostawiam apelacje do rozpatrzenia przez Administracje serwera.

• Like 4
  • Haha 1
  • Jestem za 8
Napisano

Kara została nałożona niesłusznie, ban został zdjęty, możesz wejść na serwer, apelacja została pozytywnie rozpatrzona zamykam i przenoszę do archiwum.

• Like 1
  • Haha 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...