Kamiloksx Napisano 28 Kwietnia 2019 Napisano 28 Kwietnia 2019 mam taki problem ze kiedy naciskam X i gadam cos to gracze mnie nie slysza a to nie przez mikro bo je kupilem nie dawno i dziala na discordzie oraz tsie. jezeli moglibyscie napisac czy mozna to jakos naprawic bylbym wdzieczny.
Gutek Napisano 29 Kwietnia 2019 Napisano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Czy aby na pewno masz dobrze skonfigurowany mikrofon w ustawieniach GTA? Mniej więcej chodzi mi o to: Jeżeli masz wszystko tak jak u mnie to powinno wszystko działać. Tylko nie zapomnij po zmianie ustawień wyłączyć RAGE'a i odpalić GTA Online żeby ustawienia załapały, że je zmieniłeś - inaczej nie zadziała. Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Gutek Błąd ortograficzny.
Chemik Napisano 29 Kwietnia 2019 Napisano 29 Kwietnia 2019 Próbowałbym podbicie glosnosci mikrofonu w sterownikach dźwiekowych. Dostaniesz sie tam z paska zadań, lub odłączając i podlaczajac urządzenie dźwiękowe.
Kamiloksx Napisano 29 Kwietnia 2019 Autor Napisano 29 Kwietnia 2019 sprawdze czy dziala bo obecnie cos stalo mi sie z kontem social club i nie moge sie zalogowac wiec narazie zamykam temat.
amakuzax Napisano 30 Kwietnia 2019 Napisano 30 Kwietnia 2019 13 godzin temu, Kamiloksx napisał: sprawdze czy dziala bo obecnie cos stalo mi sie z kontem social club i nie moge sie zalogowac wiec narazie zamykam temat. Wiem ze zamkniety ale sproboj tego:
Kamiloksx Napisano 3 Maja 2019 Autor Napisano 3 Maja 2019 wczoraj odpalilem gta 5 na serwerze i voice chat juz dziala dzieki za pomoc
DragonuS Napisano 7 Lutego 2020 Napisano 7 Lutego 2020 Problem został dawno rozwiązany, przestarzały temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi