Kh0wst Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Witam, mam problem tylko i wyłącznie na tym serwerze. Polega on na tym, że nic nie mogę zrobić tak jakbym miał jakiś kosmiczny ping rzędu kilku tysięcy, naciskam np F i nie moge wejść do pojazdu, wchodzę w znacznik od pracy i tabela z wyborem pojawia mi się po kilku minutach. Pomoże ktoś rozwiązać ten problem?
Chemik Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Proponowalbym sprawdzenie tego oraz zwiększenie priorytetu procesu cef_process, bo to właśnie on jest odpowiedzialny za okienka.
amakuzax Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 W dniu 28.04.2019 o 20:47, Kh0wst napisał: Witam, mam problem tylko i wyłącznie na tym serwerze. Polega on na tym, że nic nie mogę zrobić tak jakbym miał jakiś kosmiczny ping rzędu kilku tysięcy, naciskam np F i nie moge wejść do pojazdu, wchodzę w znacznik od pracy i tabela z wyborem pojawia mi się po kilku minutach. Pomoże ktoś rozwiązać ten problem? Przypuszczam jakis dziwny problem z IPV6 prosze je wylaczyc: Tutorial: oraz wylaczyc firewall
Kh0wst Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Zmiana priorytetu nic nie dała. Zostaje więc jeszcze ten drugi sposób. Ostatnio przytrafia mi się ten problem rzadko ale gdy już się pojawi to nic nie pomaga. 😕
Recommended Posts