Skocz do zawartości

AreYou ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: AreYou

Nick osoby nakładającej kare: Beezy

Powód nałożenia kary: "obraza administracji"

Krótki opis sytuacji: No to tak. Witam serdecznie tutaj zebranych, przedstawię Wam tutaj krótki opis sytuacji. No to tak, dokładnie dzisiaj 01.10.2022 o godzinie, ok. 22;50 otrzymałem bana na czas od 01.10.2022 do 30.11.2022, z powodu takiego, że niestety napisałem obraźliwe zdanie skierowane w stronę moderatora. Niestety nie pamiętam dokładnie kto to był, ponieważ kto inny nałożył mi bana. Nie świadomie napisał, po dzisiejszym dniu byłem dość bardzo zbulwersowany. Jestem dość spokojną osobą, ale czasami mam tyki. Z mojego serduszka, z którego zawsze płynie dobra energia, chciałbym oczywiście przeprosić. Nie będę krążył tematu, czemu i dlaczego, co by było, gdyby on był na moim miejscu. Widzę, że serwer wraca po dłuższym okresie zaniedbaniu, chciałbym dołożyć jako gracz spędzający czas tylko na tym serwerze cegiełkę, żeby serwer dalej zachęcał dużo graczy. Chciałbym jeszcze raz przeprosić za mój wyczyn. Jest to mój pierwszy ban i myślę, że ostatni. To tyle, chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękować, że Stasiowee pełni swoją funkcje w administracji, miło mi się na serduszku robi jak mi cały czas pomaga. Chciałbym jeszcze raz przeprosić..

Miłego i dobranoc/do widzenia.

Edytowane przez AreYoiuuu
  • Jestem za 3
Napisano

Zapoznałem się z sytuacją, nie jest to tak jak to opisałeś ale jako, że nie posiadasz wielu kar, ban został zdjęty, ostrzegam aby pilnować się, żeby nie dochodziło do takich sytuacji, apelacja została pozytywnie rozpatrzona zamykam i przenoszę do archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...