Radecky Napisano 28 Września 2022 Napisano 28 Września 2022 (edytowane) Nick: Radecky Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wulgaryzmy Krótki opis sytuacji: Dostałem ostrzeżenie za wulgaryzm którym podobno jest słowo "konfident" którego użyłem w rozmowie z Panem co mnie podkablował sadzonki Dowody: Dowody są w archiwum apelacji Coś od siebie: Ponad półtorej roku temu grałem dość intensywnie na fivelife. Miałem swoją organizację która zrzeszała kilkudziesięciu fajnych, pozytywnych i przede wszystkim aktywnych w stu procentach graczy na serwerze. Z wieloma się zakumplowałem i utrzymujemy kontakt do dziś. Jak każdy popełniałem wiele błędów, a jeden z nich kosztował mnie bana na dwa lata.. Jako jeden z wielu wykorzystałem błąd tunera który pozwalał na tymczasowy darmowy tuning pojazdu dopóki nie odstawiło się go do garażu. Pomimo, że nie dawał on żadnej przewagi ani korzyści finansowych otrzymałem najwyższy wymiar kary. Oczywiście przyznając się wyraziłem skruchę, przeprosiłem i po napisaniu apelacji odbyłem karę (jako jeden z ostatnich tak bardzo surową, ludzie którzy po mnie pisali apelki dostawali od Proklina za to samo przewinienie o połowę mniejszą karę). Warunkiem było też, że nie dostanę ani jednego ostrzeżenia więcej nawet od moderatora (za przeklinanie, za cokolwiek bo podobno miałem ich mnóstwo, gdzie później dowiedziałem się, że wszystkich było 21 z czego 6 za toksyczność.. Co nie było nawet ułamkiem ilości kar innych graczy). Pilnowałem tego bardzo.. Problem pojawił się po jakimś czasie bo gość z którym moja organizacja miała ciągle spiny, podkablował moją plantacje (trudno, zdarza się). Spotkałem go w ten sam dzień na szrocie przy kupnie pojazdu, oczywiście zaczął się tłumaczyć, że to nie on ale jakoś nie chciało mi się z nim gadać, później zaproponował wspólne robienie biznesu na co odpowiedziałem mu "nie robię interesów z konfidentami", po czym po chwili dostałem ostrzeżenie za wulgaryzmy bo wg uwczesnego lidera słowo "konfident" to wulgaryzm.. i zostałem zbanowany permanentnie.. Próbowałem się tłumaczyć i zrozumieć co jest wulgarnego w słowie konfident ale nikt nie chciał mnie słuchać, ani ze mna rozmawiać, tym bardziej Proklin.. 😑 Wiem, że sytuacja na serwerze się zmieniła, moi koledzy ciągle do mnie wypisują, żebym jakoś wrócił, ale ja nie chce robić jakiegoś multikonta i czekać, aż ktoś mnie znowu zbanuje za jakąś głupotę (bo tak uważam ban za słowo "konfident"). Bardzo by mi zależało aby wrócić na starym koncie choćby dlatego, że jestem tam liderem mojej organizacji, która umarła bo nie można było nikomu przekazać dowództwa po moim banie (mimo wielu próśb skierowanych do administracji olali mój temat i moich ludzi którzy chcieli kontynuować org). Proszę o informację czy można by coś zrobić w mojej sprawie. Pozdrawiam. Edytowane 28 Września 2022 przez Radecky 18 1
_WirluS_ Napisano 6 Października 2022 Napisano 6 Października 2022 Możemy dać Ci szansę jednak miejmy nadzieje, że nie będzie dochodziło do takich sytuacji. Apelacja została pozytywnie rozpatrzona zamykam i przenoszę do archiwum. 1 1 1 2
Rekomendowane odpowiedzi