CyganK Napisano 28 Kwietnia 2019 Napisano 28 Kwietnia 2019 Nick: CyganK Nick osoby nakładającej kare: Chemik Powód nałożenia kary: "Taranowanie Jazda pod prąd" Krótki opis sytuacji: Jadę sobie kurierką noi typek wjeżdża w dupe i wjechałem w drugiego. Zdjął mi prawko na kat C za rzekome "Taranowanie" oraz rzekomą "Jazdę pod prąd". Stał sobie na środku skrzyżowania patrzył z boku i wjechałem pod prąd jak typek we mnie wjechał bo jechałem 100 km/h kurierką a tyle nie da się nim jechać "normalnie". Próbowałem jakoś wychamować ale i tak się wjechałem. Dowody: Nie mam prawojazdy kat C w plikach macie bo nie zdążyłem ss wysłać Coś od siebie: Chciałbym odzyskać prawko ponieważ nie zrobiłem nic złego, a poza tym jest to spoko serwer.
CyganK Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Napisano 28 Kwietnia 2019 A i jeszcze mam kolegów którzy to potwierdzą.
Herwi Napisano 29 Kwietnia 2019 Napisano 29 Kwietnia 2019 Proszę o zastosowanie się do wzoru. (nazwa tematu)
Herwi Napisano 1 Maja 2019 Napisano 1 Maja 2019 Kara przedawniła się, temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi