Bueno Napisano 25 Września 2022 Napisano 25 Września 2022 Nick: S4_B5 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: "Obraza administracji" / "Fałszywe Zgłoszenia" Krótki opis sytuacji: Na początku witam serdecznie. Bana otrzymałem w październiku 2020, zaraz miną 2 lata od tej kary. Chodzi w niej o to, że po otrzymaniu bana na serwerze za "fałszywe zgłoszenia" (ban był na 6h? coś takiego nie pamietam dokładnie) napisałem do Proklina na Discordzie, On mi odpisał na co ja zareagowałem mu emotką "0iq" po czym dostałem Informacje zwrotną ze w takim razie ban zostaje przedłużony (Nie wiem na 100% został przedłużony bo potem wleciał dłuższy ban) Po wpływem gniewu napisałem wulgarną wiadomość w statusie na forum (Wszystko zagwiazdkowane *) w którem obraziłem frakcje LSPD + Osobę którą zgłosiła mnie wtedy za te fałszywe zgłoszenia (zgłaszałem fałszywe sadzonki) zbieżność liter osoby która mnie zgłosiła, IDEALNIE pasowała do liczby liter którą zawiera nick Proklina. Ktoś "rozszyfrował" status i podesłał jakby "rozwiązanie" do Proklina (Proklin wysłał mi jakby "dowód" ze ktoś mu to podesłał, na discordzie) Dowody: Brak Coś od siebie: Od bana minęło już trochę czasu sporo przez ten czas przemyślałem, że mogłem nie reagować tak pochopnie. Przepraszam Frakcje LSPD za słowa które napisałem, Osobę którą zwyzywałem, Oraz Proklina który mógł poczuć się zwyzywany... Przepraszam bardzo, Licze na pozytywne rozstrzygnięcie Apelacji. Pozdrawiam! za bartusia napisane!
_WirluS_ Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Wipe całego konta. prace społeczne: 200k przez trzy miesiące na Kurier. ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 2
Bueno Napisano 9 Października 2022 Autor Napisano 9 Października 2022 A dla przypomnienia do kiedy mam obecnego bana który jest nałożony? W sensie był nałożony na dwa lata i jestem ciekaw czy nadal jest na dwa lata czy coś się pozmieniało. Oraz dlaczego moje pojazdy idą dnia dzisiejszego na licytację? Skoro są one na moim koncie Napisane za Bartusia
_WirluS_ Napisano 10 Października 2022 Napisano 10 Października 2022 Ban jest aktywny do 21.11.22, pojazdy zostały wpisane na licytacje przez mój błąd, ale żaden z twoich pojazdów nie został sprzedany na licytacji. 1
Bueno Napisano 13 Października 2022 Autor Napisano 13 Października 2022 W dniu 10.10.2022 o 18:12, _WirluS_ napisał: Ban jest aktywny do 21.11.22, pojazdy zostały wpisane na licytacje przez mój błąd, ale żaden z twoich pojazdów nie został sprzedany na licytacji. to ja poczekam do końca bana. Pozdrawiam 1
_WirluS_ Napisano 16 Października 2022 Napisano 16 Października 2022 Apelacje zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi