Giant_93 Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Ktoś wie o co chodzi męczę się 3h i nic??
Ditru Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 (edited) Wejdź w główny folder RAGEMP, następnie odszukaj folder "EasyAntiCheat". W tym folderze znajdziesz plik "EasyAntiCheat_Setup" - odpal go jako administrator. Najlepiej miej przy tym odpalonego rage'a, ponieważ musisz wybrać dla której gry chcesz zainstalować EAC i zamiast nazw są tam jakieś dziwne numerki - jak będziesz miał odpaloną grę, to wybierze Ci samo. Potem po prostu przejdź proces instalacji i powinno być wszystko w porządku. Jeżeli nie masz folderu EasyAntiCheat, to zainstaluj ponownie rage'a, lub - co stanowczo odradzam - poszukaj folderów EAC do pobrania na necie. Jak wyszukasz błąd, który Ci wyskakuje, pojawi się masa linków do pobrania folderów, które wrzucasz po prostu na kompa, ale nigdy z tego nie korzystałem i nie chcę podsunąć jakiegoś wirusa, także ode mnie takiego linku nie dostaniesz. Edited September 25, 2022 by Ditru
Giant_93 Posted September 25, 2022 Author Posted September 25, 2022 Mam włączonego rage odpalam "EasyAntiCheat_EOS_Setup" jako administrator pojawia się coś i po chwili znika i nic po za tym.
Ditru Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 (edited) Godzinę temu, Giant_93 napisał: Mam włączonego rage odpalam "EasyAntiCheat_EOS_Setup" jako administrator pojawia się coś i po chwili znika i nic po za tym. W takim razie spróbuj zrobić reinstall rage’a. Jeżeli nie masz innych gier korzystających z EAC to możesz usuń ręcznie Easy Anti Cheat najlepiej przez panel sterowania z uprawnieniem się, że zniknęły wszystkie foldery utworzone przez Easy Anti Cheat w Program Files X86 Jeżeli masz poza rage’m gry korzystające z EAC to nie baw się w to tylko zrób sam reinstall rage’a żeby potem nie było krzaków z innymi grami. Edited September 25, 2022 by Ditru
Giant_93 Posted September 25, 2022 Author Posted September 25, 2022 wczoraj 3h poswieciłem na reinstalowania rage na róznych partycjach i nic.
Ditru Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Godzinę temu, Giant_93 napisał: wczoraj 3h poswieciłem na reinstalowania rage na róznych partycjach i nic. W takim razie ze sprawdzonych sposobów na to, które znam, to by było wszystko. Na necie znalazłem również, że ten błąd mogą powodować nieaktualne sterowniki karty graficznej i antywirus - możesz spróbować zaktualizować sterowniki i tymczasowo wyłączyć antywirusa. Ale tak jak mówię, zazwyczaj ten błąd udało się rozwiązać tym co napisałem wyżej, więc nie mam pojęcia czy to zadziała.
Giant_93 Posted September 28, 2022 Author Posted September 28, 2022 teraz zauważyłem że mam fortnite odinstalowanego wiec myślę ze to jest powodem problemu z easy anti cheatem 1
Ditru Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 (edited) Cześć. Przychodzę tym razem już ze sprawdzonym rozwiązaniem, ponieważ przed chwilą pomogło w identycznej sytuacji, gdzie od kilku dni było poszukiwanie sposobu na naprawę tego błędu. A finalnie okazało się, że jest na wyciągnięcie ręki na naszym serwerowym discordzie w przypiętych na #pomoc_archiwum i totalnie zbędnym okazało się wymyślanie fikuśnych i skomplikowanych rozwiązań tak jak te moje wyżej. No ale już nie gadam, trzymaj krótką instrukcję Pobierz plik install_eos.bat - link z naszego discorda od Racheta. Wrzuć go do folderu RAGEMP/EasyAntiCheat Odpal plik install_eos.bat Uruchom grę Mam nadzieję, że to już definitywne rozwiązanie tego problemu, daj znać czy się udało Edited October 3, 2022 by Ditru
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts