Giant_93 Napisano 24 Września 2022 Napisano 24 Września 2022 Ktoś wie o co chodzi męczę się 3h i nic??
Ditru Napisano 25 Września 2022 Napisano 25 Września 2022 (edytowane) Wejdź w główny folder RAGEMP, następnie odszukaj folder "EasyAntiCheat". W tym folderze znajdziesz plik "EasyAntiCheat_Setup" - odpal go jako administrator. Najlepiej miej przy tym odpalonego rage'a, ponieważ musisz wybrać dla której gry chcesz zainstalować EAC i zamiast nazw są tam jakieś dziwne numerki - jak będziesz miał odpaloną grę, to wybierze Ci samo. Potem po prostu przejdź proces instalacji i powinno być wszystko w porządku. Jeżeli nie masz folderu EasyAntiCheat, to zainstaluj ponownie rage'a, lub - co stanowczo odradzam - poszukaj folderów EAC do pobrania na necie. Jak wyszukasz błąd, który Ci wyskakuje, pojawi się masa linków do pobrania folderów, które wrzucasz po prostu na kompa, ale nigdy z tego nie korzystałem i nie chcę podsunąć jakiegoś wirusa, także ode mnie takiego linku nie dostaniesz. Edytowane 25 Września 2022 przez Ditru
Giant_93 Napisano 25 Września 2022 Autor Napisano 25 Września 2022 Mam włączonego rage odpalam "EasyAntiCheat_EOS_Setup" jako administrator pojawia się coś i po chwili znika i nic po za tym.
Ditru Napisano 25 Września 2022 Napisano 25 Września 2022 (edytowane) Godzinę temu, Giant_93 napisał: Mam włączonego rage odpalam "EasyAntiCheat_EOS_Setup" jako administrator pojawia się coś i po chwili znika i nic po za tym. W takim razie spróbuj zrobić reinstall rage’a. Jeżeli nie masz innych gier korzystających z EAC to możesz usuń ręcznie Easy Anti Cheat najlepiej przez panel sterowania z uprawnieniem się, że zniknęły wszystkie foldery utworzone przez Easy Anti Cheat w Program Files X86 Jeżeli masz poza rage’m gry korzystające z EAC to nie baw się w to tylko zrób sam reinstall rage’a żeby potem nie było krzaków z innymi grami. Edytowane 25 Września 2022 przez Ditru
Giant_93 Napisano 25 Września 2022 Autor Napisano 25 Września 2022 wczoraj 3h poswieciłem na reinstalowania rage na róznych partycjach i nic.
Ditru Napisano 25 Września 2022 Napisano 25 Września 2022 Godzinę temu, Giant_93 napisał: wczoraj 3h poswieciłem na reinstalowania rage na róznych partycjach i nic. W takim razie ze sprawdzonych sposobów na to, które znam, to by było wszystko. Na necie znalazłem również, że ten błąd mogą powodować nieaktualne sterowniki karty graficznej i antywirus - możesz spróbować zaktualizować sterowniki i tymczasowo wyłączyć antywirusa. Ale tak jak mówię, zazwyczaj ten błąd udało się rozwiązać tym co napisałem wyżej, więc nie mam pojęcia czy to zadziała.
Giant_93 Napisano 28 Września 2022 Autor Napisano 28 Września 2022 teraz zauważyłem że mam fortnite odinstalowanego wiec myślę ze to jest powodem problemu z easy anti cheatem 1
Ditru Napisano 3 Października 2022 Napisano 3 Października 2022 (edytowane) Cześć. Przychodzę tym razem już ze sprawdzonym rozwiązaniem, ponieważ przed chwilą pomogło w identycznej sytuacji, gdzie od kilku dni było poszukiwanie sposobu na naprawę tego błędu. A finalnie okazało się, że jest na wyciągnięcie ręki na naszym serwerowym discordzie w przypiętych na #pomoc_archiwum i totalnie zbędnym okazało się wymyślanie fikuśnych i skomplikowanych rozwiązań tak jak te moje wyżej. No ale już nie gadam, trzymaj krótką instrukcję Pobierz plik install_eos.bat - link z naszego discorda od Racheta. Wrzuć go do folderu RAGEMP/EasyAntiCheat Odpal plik install_eos.bat Uruchom grę Mam nadzieję, że to już definitywne rozwiązanie tego problemu, daj znać czy się udało Edytowane 3 Października 2022 przez Ditru
Rekomendowane odpowiedzi