Likoss123 Napisano 20 Września 2022 Napisano 20 Września 2022 (edytowane) Nick: Likoss123 Nick osoby nakładającej kare: Likoss123 Powód nałożenia kary: Groźby w stronę serwera Krótki opis sytuacji: Kolega dostał perma, po czym koleżanka go oznaczyła na serwerowym discordzie i napisała, że on zawsze ma pod górkę, po czym ja napisałem ,,Że ten serwer będzie miał pod górkę'' Dowody: Już nie posiadam Coś od siebie: Nie chciałem pod żadnym względem zagrozić serwerowi, chodziło mi tylko o konkurencje, która ma powstać. Przyznaje się, że zachowałem się bezmyślnie oraz nieodpowiednio, skonstruowałem zdanie. Chciał bym ponieść konsekwencje tego czynu i pokazać, że żałuję popełnionego czynu. Mam nadzieję, że ta apelacja zostanie pozytywnie rozpatrzona i będę mógł spędzać chwilę ze znajomymi na serwerze i obiecuję z całego serca, że ponowna sytuacja się nie powtórzy. Chciał bym jeszcze dopisać, że mam podejrzenia Administrator Wirlus jest nieobiektywny w rozpatrzeniu moich wcześniejszych apelacji, oraz prosił bym o rozpatrzenie apelacji przez inną osobę Edytowane 20 Września 2022 przez Likoss123 Dopisanie jednego zdania 1 1
Herwi Napisano 20 Września 2022 Napisano 20 Września 2022 @_WirluS_ oddalony od rozpatrywania niniejszej apelacji, prośba o przyjrzenie się sprawie @Beezy@PJOTER2003 1
Administrator Beezy Napisano 20 Września 2022 Administrator Napisano 20 Września 2022 Wspólnie z @PJOTER2003zdecydowaliśmy, że możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
_WirluS_ Napisano 20 Września 2022 Napisano 20 Września 2022 Ban zdjęty, zgodnie z powyższym, oszust nałożony.
Rekomendowane odpowiedzi