Skocz do zawartości

Skarga na Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 20.09.2022 16:33

Nick oskarżającego: Valerss_yt

Nick oskarżonego: Beezy

Powód napisania skargi: dostałem bana od gracza beezy za utrudnianie gry która zresztą była wczoraj a na dodatek gracz Wirlus już nas ukarał ostrzeżeniem kar 1 za utrudnianie gry i dla nas jest to już zamknięty temat i każdy pojechał w swoja stronę a to ze oni znowu zaczęli taranować to co mnie tam nie było oni sami taranowali Migaro i Sizo jak się nie mylę i co to ma być //edit normalne a to ze te //edit same zaczęły to nie moja wina jak i za pierwszym razem tak i za drugim a jeszcze wgl na dodatek Migaro robil sprowadzanie 2 . Jeszcze w dodatku chciałbym dodać ze aktualnie do tej pory zbanowany jest tylko just i kokos aktualnie a co ten trzeci to aniołek taki sam //edit jak oni tutaj link który tez beezy rozpatrzał i widać jak my zostaliśmy potraktowani a jak oni i od nich poleciał tylko just i kokos a aktualnie od nas ja i Crystal to co ma to oznaczac ze z ich skargi poleca od nas wszyscy a od nich tylko oni a na dodatek z tego co widac nagrania sa tylko z wtedy jak my ich taranowaliśmy co oznacza moce ciecia filmu lub nie dogranie tego bo nie ma np jak oni zaczęli taranować jak my dostaliśmy ostrzeżenie od Wirlusa jak wyzywali dlatego wedlug mnie to jest jeszcze w dodatku oszukiwanie podczas skargi na graczy

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

image.png.4a4815030a82441f0e286314dc63bceb.png

Edytowane przez Beezy
Usunięcie wulgaryzmów
  • Haha 5
  • Beezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...