MIKENOWSKY Napisano 12 Września 2022 Napisano 12 Września 2022 Nick: MIKENOWSKY#7907 Nick osoby nakładającej kare: Prawdopodobnie system(nie wiem kto, ze względu, że zostałem usunięty z serwera, a zbyt duża ilość "rozpoczętych" konwersacji mi utrudnia ewentualne powiadomienie od bota) Powód nałożenia kary: Domyślam się, że chodzi o spam linkami do innych rosyjskich discordów i ruskich scam stronek. Krótki opis sytuacji: Jakimś niewyjaśnionym sposobem, ktoś przejął moje konta typu e-mail, epic games, discord etc. Po pewnym czasie doostałem spam wiadomości na facebook'u od różnych osób, że dostają jakieś linki do stronek i różnych serwerów discord o języku prowadzącym rosyjskim. Zmiany haseł i dodanie podwójnej weryfikacji przebiegło pomyślnie, natomiast bany/wyrzucenia z wielu serwerów discord pozostały. Min. na fivelifeowym Dowody: (to jeden z wielu przykładów) Coś od siebie: Fajnie byłoby mieć znów dostęp do serwerowego discorda, ze względu na mały powrót na serwer. A większość handlu opiera sie na discordzie. Ponadto sytuacja nie powinna już mieć miejsca. Pozdrawiam MIKENOWSKY
Sneezy Napisano 14 Września 2022 Napisano 14 Września 2022 Na przyszłość uważaj w co klikasz. Ban zdjęty.
Rekomendowane odpowiedzi