Skocz do zawartości

MIKENOWSKY ukarany przez Administracje(DISCORD)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: MIKENOWSKY#7907

Nick osoby nakładającej kare: Prawdopodobnie system(nie wiem kto, ze względu, że zostałem usunięty z serwera, a zbyt duża ilość "rozpoczętych" konwersacji mi utrudnia ewentualne powiadomienie od bota)

Powód nałożenia kary: Domyślam się, że chodzi o spam linkami do innych rosyjskich discordów i ruskich scam stronek. 

Krótki opis sytuacji: Jakimś niewyjaśnionym sposobem, ktoś przejął moje konta typu e-mail, epic games, discord etc. Po pewnym czasie doostałem spam wiadomości na facebook'u od różnych osób, że dostają jakieś linki do stronek i różnych serwerów discord o języku prowadzącym rosyjskim. Zmiany haseł i dodanie podwójnej weryfikacji przebiegło pomyślnie, natomiast bany/wyrzucenia z wielu serwerów discord pozostały. Min. na fivelifeowym

Dowody: image.thumb.png.6b58927d00e7d1d6578ec1c7c60b26fa.png(to jeden z wielu przykładów)

Coś od siebie: Fajnie byłoby mieć znów dostęp do serwerowego discorda, ze względu na mały powrót na serwer. A większość handlu opiera sie na discordzie. Ponadto sytuacja nie powinna już mieć miejsca. 

Pozdrawiam MIKENOWSKY

• Sneezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...