Skocz do zawartości

SIBA ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Apelację wklejam na prośbę gracza SIBA

Nick: SIBA

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku / Przyjmowanie majątku

Krótki opis sytuacji: Witam. Dnia 17.02.2020 roku będąc pod wpływem wielu negatywnych emocji związanych z życiem poza serwerowym stwierdziłem, że potrzebuje przerwy od gier i zająć się sobą. Patrząc że byłem osobą toksyczną i jedyne co sprawiało mi frajde to odwalanie, stwierdziłem że dobrym pomysłem byłoby zrobienie graczom przyjemności w postaci zrollowania komisu. Podczas tamtego wieczoru i całej akcji podjechał do mnie mój kolega TeamForEver i zaproponował mi abym kupił od niego pojazd gdyż nie chciał żebym został z samymi tanimi pojazdami przez co otrzymaliśmy karę. Po otrzymaniu kary było wiele sytuacji gdzie źle wypowiadałem się na temat Proklina w miejscach gdzie gracze mogli to zobaczyć za co serdecznie przepraszam i gdybym mógł wrócić do tamtych czasów to nigdy nie popełniłbym takich błędów jakie robiłem jako osoba młodsza i jeszcze nie rozumiejąca pewnych rzeczy.

Dowody: Brak

Coś od siebie: Bardzo przeraszam za wszystkie popełnione błędy w stosunku do graczy, administracji i serwera. Byłbym naprawdę wdzięczny za możliwość powrotu grania na serwerze.

• Like 1
  • Haha 2
  • Confused 2
  • Jestem za 14
  • 2 miesiące temu...
  • Beezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...