Chemik Napisano 11 Września 2022 Napisano 11 Września 2022 Apelacje wstawiam na prośbę użytkownika, z racji na jego bana na forum. Nick: Znajomy Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Nękanie, toksyczność, multikonta Krótki opis sytuacji: Sytuacja wygląda następująco, koledzy z mojej ekipy grali z Cytrynusem w grę o nazwie "Among us", bardzo szybko został wyrzucony z rozgrywki i doszło do pewnego spięcia. Postanowiłem wypowiedzieć się w owej kwestii lecz Cytrynus odebrał to zbyt personalnie, zaczęła się dyskusja pomiędzy mną, nim i kilkoma innymi osobami, po kilku minutach stwierdził że albo go przepraszamy albo odchodzi z organizacji, no to odszedł. Z Drymanem kontakt miałem sporadyczny, czasem pogadaliśmy na discordzie ale naprawdę sporadycznie ale gdy wysłał mi zrzuty ekranu jak Cytrynus mu grozi paragrafami z internetu to wybuchłem śmiechem i musiałem coś napisać. Nie wydaje mi się co bym był toksyczny na samym serwerze/forum/discordzie, mogę się co do tego mylić. Kwestia multikont została wytłumaczona w roku rozpoczęcia mojej rozgrywki, był to okres kiedy wszystkie organizacje miały swoje kanały na serwerowym ts'ie. Herwi chodził po kanałach i pytał się jakie mamy propozycje które można wprowadzić na serwer i wypytywał dlaczego logujemy się na swoje konta, wyjaśniliśmy iż koledzy wchodzą nam na konta tylko po to żeby robić zadania dzienne, Herwi stwierdził że jest to zrozumiałe i kwestia jest wytłumaczona, później koledzy się już nie logowali. Było to zanim zaczęliście za to banować a jak wiemy - prawo nie działa wstecz. Dowody: Brak Coś od siebie: Za sytuacje z Cytrynusem nie mam zamiaru przepraszać, nie było tam nic co można podpisać pod nękanie czy toksyczność, jedyne co zrobiliśmy to przedstawiliśmy pewien obraz ów osoby. Miałem sporo kar gdyż "ostrzeżenia" liczycie jako kara lecz nie ingerowałem negatywnie w rozwój serwera, nie namawiałem graczy do zakończenia rozgrywki. Każdy gracz sporadycznie ma spięcia z innymi, postaram się unikać zbędnych kontaktów co bym nie sprawiał większych problemów niż zwykły gracz. Kwestia multikont - tak jak wspomniałem wyżej, omówiliśmy temat z Herwim w roku 2019 na tsie serwerowym. Wyrażam skruchę. 1 1 6 2
_WirluS_ Napisano 12 Października 2022 Napisano 12 Października 2022 Apelacja odrzucona brak skruchy, skoro przez ponad rok nadal nie wiesz gdzie jest problem to drugiej szansy nie będzie. Zamykam i przenoszę do archiwum. 4 1
Rekomendowane odpowiedzi