Skocz do zawartości

Belmondoe ukarany przez Proklin [SERWER + FORUM]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wstawiam na prośbę użytkownika, z racji na jego bana na forum.

Powód bana: Działanie na niekorzyść serwera (pozdrów discorda paradise i swoją org z nikczemnym planem)

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Dowody: nie da się udowodnić że czegoś było

Coś od siebie: Przez 2 lata nie napisałem apelacji, bo uważam że niczego złego nie zrobiłem, do dziś nie wiem jaki był ten „nikczemny plan”, chłopaków ze wspomnianego w powodzie bana dc nie pozdrowiłem, bo nie mam z nimi kontaktu. Czuje się urażony w ogóle zaistniałą sytuacją, bo jako były supporter włożyłem też dużo serca w tworzenie tego na czym grałem a zostałem wyrzucony bez najmniejszego powodu. Nie odzyskam, zlicytowanych pojazdów z mojego konta (a szkoda), ale poznałem tu masę ludzi, z którymi łączą mnie do dziś przyjaźnie, również w realu i chciałbym z nimi tworzyć dalszą historię organizacji i serwera tu gdzie to się wszystko zaczęło. Dodam jeszcze, iż była to pierwsza i jedyna poważna kara na tym koncie, pomijając kilka warn’ów i może ze 3 mute’y na czacie.

belmo.png

• Like 1
  • Sad 1
  • Jestem za 7
  • Jestem przeciw 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Jedyną opcje którą widzę na powrót to wipe całego konta.

Napisano
21 godzin temu, _WirluS_ napisał:

Jedyną opcje którą widzę na powrót to wipe całego konta.

Teoretycznie na koncie wipe już został poczyniony, może byc i pociagniety dalej, po konsultacji z Belmondoe dowiedziałem się że glownie zalezy mu na SID konta i dacie dołączenia do organizacji Brightside. Idąc retoryka innych osób, ktore dostały propozycje prac spolecznych gracz sam wyszedł z inicjatywą: 
- zabranie reszty pojazdów i gotówki, 
- prace społeczne 120k na holowniku w dwa miesiące 
- mute na czacie i głosowym na miesiąc <- dość adekwatne do samej sytuacji, która spowodowała bana

• Haha 2
  • 2 tygodnie później...
Napisano

dobra, mam decyzje, jak zachowasz chociaz SID i przynaleznosc do organizacji to jest zgoda, fajnie byłoby zeby odpowiedz była bardziej dynamiczna niz to:image.png.8017b54a266e814a780744d4a2ebb17d.png 

Pozdrawiam

Napisano

Jak już pisałem, to nie są negocjacje. Skoro nie chcesz zaakceptować postawionych na początku warunków, to apelację odrzucam i zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...