Chemik Napisano 11 Września 2022 Napisano 11 Września 2022 Wstawiam na prośbę użytkownika, z racji na jego bana na forum. Powód bana: Działanie na niekorzyść serwera (pozdrów discorda paradise i swoją org z nikczemnym planem) Nick osoby nakładającej kare: Proklin Dowody: nie da się udowodnić że czegoś było Coś od siebie: Przez 2 lata nie napisałem apelacji, bo uważam że niczego złego nie zrobiłem, do dziś nie wiem jaki był ten „nikczemny plan”, chłopaków ze wspomnianego w powodzie bana dc nie pozdrowiłem, bo nie mam z nimi kontaktu. Czuje się urażony w ogóle zaistniałą sytuacją, bo jako były supporter włożyłem też dużo serca w tworzenie tego na czym grałem a zostałem wyrzucony bez najmniejszego powodu. Nie odzyskam, zlicytowanych pojazdów z mojego konta (a szkoda), ale poznałem tu masę ludzi, z którymi łączą mnie do dziś przyjaźnie, również w realu i chciałbym z nimi tworzyć dalszą historię organizacji i serwera tu gdzie to się wszystko zaczęło. Dodam jeszcze, iż była to pierwsza i jedyna poważna kara na tym koncie, pomijając kilka warn’ów i może ze 3 mute’y na czacie. 1 1 7 1
_WirluS_ Napisano 29 Września 2022 Napisano 29 Września 2022 Jedyną opcje którą widzę na powrót to wipe całego konta.
Chemik Napisano 30 Września 2022 Autor Napisano 30 Września 2022 21 godzin temu, _WirluS_ napisał: Jedyną opcje którą widzę na powrót to wipe całego konta. Teoretycznie na koncie wipe już został poczyniony, może byc i pociagniety dalej, po konsultacji z Belmondoe dowiedziałem się że glownie zalezy mu na SID konta i dacie dołączenia do organizacji Brightside. Idąc retoryka innych osób, ktore dostały propozycje prac spolecznych gracz sam wyszedł z inicjatywą: - zabranie reszty pojazdów i gotówki, - prace społeczne 120k na holowniku w dwa miesiące - mute na czacie i głosowym na miesiąc <- dość adekwatne do samej sytuacji, która spowodowała bana 2
_WirluS_ Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 Moja propozycja nie podlega pod negocjacje.
Chemik Napisano 8 Października 2022 Autor Napisano 8 Października 2022 dobra, mam decyzje, jak zachowasz chociaz SID i przynaleznosc do organizacji to jest zgoda, fajnie byłoby zeby odpowiedz była bardziej dynamiczna niz to: Pozdrawiam
_WirluS_ Napisano 16 Października 2022 Napisano 16 Października 2022 Jak już pisałem, to nie są negocjacje. Skoro nie chcesz zaakceptować postawionych na początku warunków, to apelację odrzucam i zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi