Skocz do zawartości

xKlau99x ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: xKlau99x

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Baza wirusów została zaktualizowana.

Krótki opis sytuacji: Napisałem na czacie lokalnym przy RacheT'cie, jak dobrze pamiętam "ah te wirusy", w nawiązaniu do jego wiadomości na discordzie fivelife, która nawiązywała prawdopodobnie do obraźliwej wypowiedzi gracza Mrkazik99 na czacie organizacyjnym. Zdarzało mi się także na czacie organizacyjnym napisać coś obraźliwego pod wpływem emocji, ale był to czat organizacji a nie globalny czy lokalny, więc o tym się nie rozpisuje. Oprócz tego podobno nazbierało się tego więcej, ale było to dawno i wydaje mi się ze odczekałem już wystarczająco dużo czasu i liczę na ostatnią szanse. Dowody:

Nie potrzebne Coś od siebie: Wiem że źle zrobiłem, myślałem że to co napisałem na localu zostanie potraktowane jako żart. Nie popierałem tego co napisał Mrkazik99 na czacie organizacji, nie chodziło mi o obrażenie administracji, tylko o nawiązanie do wypowiedzi RacheT'a i stwierdzenie, że to co zrobił Kazik nie było zbyt mądre. Bardzo zależało mi na grze na tym serwerze, spędziłem na nim dużo czasu, nawiązałem kilka znajomości, miałem sporo ciekawych pojazdów, więc nie byłem trollem ani odwalaczem, no ale popełniłem błąd. Mogę zagwarantować, że jeżeli dostanę ostatnią szansę to jej nie zmarnuje. Odczekalem już chyba ponad dwa lata, jest to mój pierwszy ban i od razu na 7 lat. Jeszcze raz przepraszam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji.

Apelacja wstawiam za gracza xKlau99x i nie odpowiadam za jej treść.

• Thanks 1
  • Jestem za 5
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Możemy dać Ci szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

Poprawa zachowania, jeśli się to nie zmieni wracasz na bana z powrotem.

Wipe całe konto

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

• Like 3
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...