Rasta00 Napisano 10 Września 2022 Napisano 10 Września 2022 (edytowane) Nick: .Drymaniusz* Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: nękanie, toksyczność, multikonta Krótki opis sytuacji: Pokłóciłem się z moim byłym kolegą Cytrynusem, z ktorym od jakiegoś czasu było mi nie po drodze. Po zastraszaniu przez niego pozwem sądowym troszkę mi się ulało na czacie globalnym. Co do multikont w powodzie kary, to nie mam pojęcia o co chodziło, gdyż żadnego nie posiadałem. Dowody: - Coś od siebie: Bardzo przepraszam za swoje zachowanie społeczność serwera oraz Cytrynusa. Chciałbym powrócić do gry ze znajomymi na serwerze oraz obiecuję, że takie zachowanie z mojej strony więcej się nie powtórzy. Apelacje wstawiam za gracza .Drymaniusz* i nie odpowiadam za jej treść. Edytowane 10 Września 2022 przez Rasta00 1 1 4 2
_WirluS_ Napisano 29 Września 2022 Napisano 29 Września 2022 Możemy dać Ci szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Prace społeczne 120k przez dwa miesiące na holowniku. Poprawa zachowania, jeśli się to nie zmieni wracasz na bana z powrotem. System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 2
Rasta00 Napisano 29 Września 2022 Autor Napisano 29 Września 2022 Zgadzam się Chciałbym jeszcze dopytać czy konto na forum zostanie również odbanowane?
_WirluS_ Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 Ban zdjęty, zgodnie z powyższym, oszust nałożony.
Rekomendowane odpowiedzi